MILOŠ BIKOVIĆ U ZATVORU! Evo šta se juče desilo u Zabeli

- Tim ljudima je potrebno pružiti ruku. Da im je bila pružena kada treba, oni nikada ne bi završili iza rešetaka - rekao je glumac

  • 2
Nevena Božović, promocija novog spota, Miloš Biković Foto: Marko Todorović

Miloš Biković, Strahinja Blažić, Marija Stokić i Ivana Dudić bili su u požarevačkom zatvroru "Zabela", gde je bila održana premijera filma "Bićemo prvaci sveta".

Glumačke zvezde poklonile su pred više od 200 zatvorenika, koji su pogledali ostvarenje reditelja Darka Bajića, piše "Kurir".

- U zatvoru nisam bio ranije. Drago mi je što smo došli u Zabelu da predstavimo naš film. Tim ljudima je potrebno pružiti ruku. Da im je bila pružena kada treba, oni nikada ne bi završili iza rešetaka. Potrebno je učestvovati u procesu njihove inkluzije. Meni je divno kada neko želi da se popravi - rekao je Biković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сима

    11. mart 2015 | 11:48

    Па зар затвор није довољан?!Зашто муче људе гледањем тог "филма"?!Молим да Хјуман рајтс воч обрати пажњу на овакво нехумано поступање према затвореницима.

  • Vojvoda Nikola

    11. mart 2015 | 12:18

    Vidi se da si mlad i neiskusan..ee moj ti, vuk dlaku menja ali cud nikada. Mislis li stvarno da ce delikvent kad izadje da radi ili ima li perspektive. Neeece brate statistika kaze da se gotovo svi vrate kriminalu... ee moj ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA