Na stvarima preminule Vitni Hjuston zarada veća od 80.000 dolara

Na nedavno održanoj aukciji u Los Anđelesu organizatori su trljali ruke, jer je zainteresovanost kupaca za stvari preminule dive naglo porasla

  • 0

U Los Anđelesu je održana aukcija stvari koje su pripadale Vitni Hjuston. Organizatori su od aukcije koja je održana na Beverli Hilsu zaradili nešto više od 80.000 dolara, javlja "Njujork Tajms". Prodato je 13 stvari, među kojima i crna baršunasta haljina, dva para minđuša i siva haljina koju je pokojna pevačica nosila 1996. godine na jednoj zabavi, na koju je došla u pratnji tadašnjeg supruga Bobija Brauna.

Ukrašeni korset koji je Vitni nosila na nekoliko koncerata dostigao je cenu od 19.200, dok je crna baršunasta haljina prodata za 7.040 dolara. Na aukciji je prodato i dva para minđuša koje je pevačka diva nosila u filmu "Telohranitelj", a interesovanje kolekcionara naglo je poraslo posle njene smrti, 11. februara ove godine.

Inače, mediji su nedavno objavili da je neko pokušao da ukloni kokain iz hotelske sobe u kojoj je Vitni umrla, pre nego što su istražitelji stigli, a sumnjalo se na Vitninog bliskog prijatelja Rafaela van Eksela. Policija je demantovala te tvrdnje, a pevačicin prijatelj nije osumnjičen. Prema policijskom izveštaju, kokain je pronađen u hotelskoj sobi i uzrok je smrti Vitni Hjuston.

(N. I. / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA