Fenomenalni Trajče Georgiev gost na koncertu Tonija Cetinskog u "Sava centru" (VIDEO)

- Kada su me pozvali da mi kažu da dođem u Beograd, prvo nisam znao zašto, ali kada su mi rekli da ću pevati sa Tonijem Cetinskim koji mi je idol, nije bilo srećnijeg od mene - rekao je učesnik "Pinkovih zvezdica"

  • 3

Trajče Georgiev, učesnik "Pinkovih zvezdica" će biti gost na koncertima Tonija Cetinskog u beogradskom "Sava centru" 12. i 13. marta.

Hrvatski pevač je od samog početka delio simpatije prema Trajčetu sa čitavim Balkanom, te nije krio svoju podšku, pa ga je, tako, u više navrata pohvalio na svojoj Fejsbuk stranici i u intervjuima.

- Kada su me pozvali da mi kažu da dođem u Beograd, prvo nisam znao zašto, ali kada su mi rekli da ću pevati sa Tonijem Cetinskim koji mi je idol, nije bilo srećnijeg od mene. Pevati na tako velikoj sceni sa svojim idolom je neverovatno. Nisam znao šta da kažem. Roditelji su mi rekli da sam se samo zacrveneo i ćutao. – rekao je skromni Trajče, koji je obećao odličan provod na koncertu.

Inače, malo ko zna da je Trajče vlasnik brojnih priznanja sa festivala u regionu. Poslednje priznanje u nizu dobio je za "Otkriće godine", na čuvenom makedonskom festivalu "Zlatna Bubamara 2015", gde su ga nazvali "makedonski Majkl Džekson".

Inače, Trajče će nastupiti u "Pinkovim zvezdicama" već ovog petka, u nekom novom ritmu i potpuno novom izdanju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA