Ejmi Vajnhaus dnevno trošila 1.000 funti za drogu!

Prijatelji pokojne pevačice tvrde da je Ejmi bila nesebična i da je sem što je plaćala narkotike drugarima, plaćala je i lečenja

  • 0

Imovina preminule pevačice Ejmi Vajnhaus je mnogo manja nego što su mnogi očekivali i pripala je njenim roditeljima. Nije ni čudo, jer je nedavno otkriveno da je poznata pevačica dnevno trošila i do 1.000 funti na narkotike!

Ejmi Vajnhaus nije ostavila testament, a posle otplate poreza i dugova ostaje nešto manje od tri miliona funti. Svojevremeno se procenjivalo da je imovina preminule Ejmi oko 15 miliona funti. Navodno, njeni roditelji su bili upućeni da novca nema toliko, jer su znali za njene probleme sa opijatima i za pevačicino raspisništvo.

Prijatelji pokojne Ejmi tvrde da je bila nesebična i da je uvek davala novac, što kao pozajmicu, što je plaćala za drogu kako sebi, tako i njima. Takođe, plaćala je i lečenja i stanarine svojim prijateljima. Za jedno lečenje svog drugara potrošila je 130.000 funti. 

Blizak prijatelj Ejmi Vajnhaus je ispričao medijima da je ona živela u kući od 1,8 miliona dolara, da je trošila po 20.000 funti kad god bi otišla u kupovinu, a obezbeđenje je plaćala 250 funti po danu. Mačke je obožavala i one su je koštale 1.000 funti mesečno. Na sve to treba dodati da je pet meseci boravila u Santa Luciji, gde noćenje košta 2.000 funti, a aktivno je davala novac i u humanitarne svrhe. Nije je štedeo ni bivši suprug, jer je bezobzirno uzimao novac od nje.

Zato ne treba da začuđuje što je ostalo toliko malo novca posle njene smrti. Njeni drugari i danas kažu da kada je Ejmi imala, imali su i ljudi oko nje.

(N. I. / Izvor: Mondo.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA