Nole Đoković glumi generala u filmu "Konstantin"

Posle uloge u "Plaćenicima" prvski teniser najverovatnije će u holivudskom spektaklu tumačiti ulogu generala vojske Konstantina Velikog

  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković glumiće u filmu o životu Konstantina Velikog.

Ovaj veliki projekat, koji će se snimati na leto u Americi i Srbiji, premijerno će se prikazati 2013. godine na godišnjicu Milanskog edikta. Ovim dokumentom je ozvaničeno hrišćanstvo kao religija 313. godine, a potpisao ga je upravo Konstantin Veliki. Manje poznata činjenica u vezi sa ovim rimskim vladarom je da je rođen u Nišu, i da je veći deo svog života proveo na teritoriji današnje Srbije.

Produkcija "Drimvej" Miška Mitića i Džoela Montgomerija će tokom ovogodišnjeg Festivala u Kanu zvanično najaviti projekat i objaviti punu kasting listu. Nedavno je objavljeno da će izvršni producent filma biti slavni Lukas Foster.

Iz izvora bliskih produkciji filma "Konstantin Veliki", Novak Đoković je pristao na veću ulogu u projektu. Naime, prvi reket sveta imaće zahtevniju ulogu od one koju je imao u "Plaćenicima 2". U novom ostvarenju ga očekuje "baratanje" mačem umesto reketa. Najverovatnije će mu pripasti uloga  generala vojske Konstantina Velikog.

Novak je u nekoliko navrata izjavljivao da mu je veoma interesantno da učestvuje u projektima koji imaju veze sa glumom.

- Snimajući u Bugarskoj sa Staloneom i ekipom doživeo sam neverovatno iskustvo. Tu premijeru sledećeg leta sa nestrpljenjem očekujem. Bilo je sjajno iskustvo - izjavio je Nole.

Takođe, u Nišu je planirano da se uradi još jedan projekat o ovoj istorijskoj ličnosti i najverovatnije će se snimati film po romanu "Konstantinovo raskršće".

Inače izvršni producent Foster poznat je po filmu "Gospodin i gospođa Smit" i serijalu "Bad Boys".

(A. V. / Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA