RASPRODAT prvi Smirnoff Illuminato Lovefest Fire koji počinje sutra!

Pogledajte šta najpoznatiji srpski di-džejevi kažu o vatrenoj bini festivala ljubavi, i spremite se jer vas vodimo na Smirnoff Illuminato Lovefest Fire! Četvoro najbržih čitalaca koji pošalju ime i prezime na: pr@telegraf.rs nagrađujemo ulaznicom!

  • 0

Prošle godine su imali prilike da nastupaju na njoj, a ove godine vas pozivaju na prvu Smirnoff Illuminato Lovefest Fire žurku u Beogradu! Najpoznatiji srpski di-džejevi govorili su o svojim nastupima na Lovefest Fire Stage-u i pozvali sve ljude da 13. marta dođu u Hangar.

Pogledajte šta vam poručuju Marko Nastić, Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Lea Dobričić! Video možete pogledati OVDE.

Joris Voorn i Secret Cinema  13. marta na prvoj Illuminato Lovefest Fire žurci!

Foto: Promo/Srđan Bosnić Foto: Promo/Srđan Bosnić

Prva Smirnoff Illuminato Lovefest Fire žurka biće održana sutra u Hangaru, luka Beograd, a ulaz u Knežopoljskoj 3 biće otvoren od 22h.

Glavna zvezda žurke, koja će predstaviti najveću binu festivala ljubavi iz Vrnjačke Banje je Joris Voorn, jedan od najpoznatijih holandskih di-džejeva i producenata. Njemu će se pridružiti di-džej Secret Cinema, dobitnik nagrade za najboljeg holandskog producenta, publici poznat po hitu “Timeless Altitude”. Domaća podrška ovog puta biće dvojac Ivan Radojević i Luka Vuković, kao i Predrag Petković a.k.a. di-džej Mene.

Foto: Promo Foto: Promo

Rasprodate sve karte!

Ulaznice za Smirnoff Illuminato Lovefest Fire žurku su rasprodate, a mali broj karata biće dostupan na ulazu.

Organizatori podsećaju sve vlasnike Membership kartica da sa sobom na uvid ponesu i lične karte i preporučuju da posetioci dođu ranije kako bi izbegli gužve ispred ulaza.

Heineken Love Fest Vrnjačka Banja Foto: Promo/Srđan Bosnić

Da podsetimo, Lovefest Fire je glavna i najveća bina festivala ljubavi. Fire Stage je prošle godine ugostio najveće muzičke zvezde među kojima su Jeff Mills, James Zabiela, Robert Hood, Kenny Larkin, Mark Knight, Finnebassen, Tom Trago, kao i domaće velikane kao što su Marko Nastić, Lea Dobričić, Marko Milosavljević i mnogi drugi.

Deveto izdanje Lovefesta će ove godine biti održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a lista izvođača će biti poznata sredinom marta.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA