AVA ŠTITI PROFESIJU: Ove iz "Parova" su sramota za starlete! (FOTO)

- Macu Diskreciju znam još pre, nije znala reč da kaže u jednoj emisiji gde smo zajedno gostovale. Gadila se na sve ovo što sada radi. Odmah sam je pročitala. Ona je oličenje nemorala - tvrdi Karabatićeva

  • 2

Ava Karabatić kaže da je Maca Diskrecija oličenje nemorala kao i da su ostale starlete koje učestvuju u "Parovima" samo loše kopije i sramota za ovu profesiju.  

Maca i Hasan se pipkali, vređali, pa saznali da su rođaci! (FOTO) (VIDEO)

- Tražila sam dve hiljade evra za ulazak u rijaliti, ali produkcija prosto nije mogla da ispuni neke moje zahteve. Kada sam čula da ulaze Nataša Bekvalac i Tanja Savić, prijalo mi je da i ja budem u toj ekipi. Međutim, sada kada pogledam ko je unutra, drago mi je što nisam deo te priče. Ja imam karijeru, školu i diplomu, ovo nije moj nivo. Nazvala bih ih "kopija kopije" ili kako poslovica kaže: "Plati kurvu, plati lekara" - rekla je Ava za portal "Srbija danas" i ispričala šta misli o Maci Diskreciji.

Foto: Facebook/ Senada Nurkic Foto: Facebook/ Senada Nurkic

- Znam ja nju od pre, nije znala reč da kaže u jednoj emisiji gde smo zajedno gostovale. Gadila se na sve ovo što sada radi. Odmah sam je pročitala. Ona je oličenje nemorala. Glumi! I meni se desila strast u Velikom Bratu, strast koja se nije mogla kontrolisati, ali je to bilo iskreno. Meni to nije niko naredio. Ne kajem se ni za šta. Ja sam sve svoje muškarce prerasla, i mogu ih pogledati u oči! Nekad sam se vređala kada su me nazivali starletom, ali više ne. Imam diplomu i karijeru koju niko ne može osporiti. Starleta ima veliku važnost svuda u svetu, a ove u "Parovima" su sramota za taj pojam - zaključila je Karabatićeva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA