PAPARAZZO: Gola srpska manekenka Nena Ristić (FOTO)

Golišave fotografije sa snimanja editorijala srpske manekenke i devojke fudbalera Milana Kevina Princa Boatenga preplavile su Internet

  • 1

Fotografije srpske lepotice postale su novi paparaco hit na internetu. Manekenka Nena Ristić pozirala je nedavno za modni editorijal, a neko od pomoćne ekipe sa seta privatnim fotoaparatom ovekovečio je Nenu "na kvarno" i napravio set golišavih fotki koje sada kruže globalnom mrežom.

Nena je rođena u Srbiji 1982. godine, a odrasla je u Švajcarskoj, da bi se kao model proslavila u Italiji. Inače, Nena je  devojka fudbalera Milana Kevina Princa Boatenga, a ovaj par su u decembru prošle godine italijanski paparaci usnimili na plaži u Majamiju tokom letovanja na Floridi.

Zgodna Srpkinja pokazala se kao fatalna za mnoge poznate Italijane, a u medijima se svojevremeno najviše pisalo o njenim vezama sa vlasnikom Renoovog tima u Formuli 1 Flaviom Brijatoreom i čuvenim fudbalerom Kristijanom Vijerijem.

Zahvaljujući čestim selidbama i poslovnom angažmanu u raznim delovima sveta, zanosna brineta je pravi poliglota i govori čak pet jezika: nemački, srpski, italijanski, francuski i engleski.

Nena je jedno vreme želela da se bavi i glumom, pa je pohađala više škola, prvo čuveni "Actors Studio" u Njujorku, a zatim i školu Bernarda Hilera u Parizu 2003. Velika promena u njenoj karijeri i životu dogodila se 2004. kada se preselila u Italiju. U žižu javnosti u Italiji došla je nakon fotografisanja za muški magazin "Maksim" i nakon objavljivanja dva zidna kalendara, prvo za 2006. i 2007. godinu na kojima je pozirala sasvim golišava.

Nena je prvo radila-emisiju inspirisanu kabareom "Danger" koja se emitovala na TV Italia1, a zatim je bila i VIP takmičar rialiti serijala "On The Road". Zajedno sa hrvatskom manekenkom Ninom Morić osvajala je publiku u čuvenoj zabavnoj emisiiji "Ćao, Darvine", koja je jedno vreme emitovana i kod nas.

U međuvremenu je snimila još nekoliko provokativnih kalendara, a dobila je i manju ulogu u jednom italijanskom filmu. Pre dve godine Nena je bila i jedan od desetoro takmičara koji su učestvovali u snimanju rialitija "Misija Indija", u kojem joj je jedna od većih rivalki bila, takođe, Nina Morić.

(A. V. / 24 sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA