JOŠ SREĆNIJA VEST: Brus Vilis postao otac po četvrti put

Ema Heming, supruga holivudskog glumca juče se porodila i Vilisu "podarila" ćerku Mabel Rej Vilis

  • 0

Holivudski glumac Brus Vilis juče je po četvrti put postao otac. Njegova supruga Ema Heming rodila je devočicu Mabel Rej Vilis. Slavnom glumcu je ovo četvrta ćerka, iz braka sa glumicom Demi Mure ima već tri  - Rumer (23), Skaut (20), i Talulu (18).

Brus (56) i Ema (31) su u braku već tri godine. Sa bivšom suprugom Demi glumac je u braku bio 13 godina, a ostali su u veoma dobrim odnosima nakon rastanka. O razlozima za razvod nisu govorili, a Vilis je tada izjavio kako oseća da je podbacio kao otac i muž time što nije uspeo da učini sve da brak funkcioniše.

Nedugo nakon razvoda pojavile su se glasine kako će se par ponovno venčati, ali Demi se kasnije udala za mlađeg glumca Eštona Kutčera. Vilis je čak prisustvovao njihovom venčanju.

Od razvoda je bio u vezi s modelima Mariom Bravo Rosado i Emili Sandberg, a bio je i s Bruke Burns, sve dok nisu raskinuli 2004. nakon desetomesečne veze. S Emom Heming u braku je od 2009. godine.

(A. V. / Dnevnik.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA