ANA MARIJA IMA NOVOG DEČKA? Vlada će se sigurno uplašiti kada sazna čime se on bavi (FOTO)

- Čim je video gde se Ana Marija smestila, Miljan je napustio svoj sto i pridružio se njenoj ekipi. Čitavo vreme su se smejali i grlili. Delovali su baš zadovoljno i srećno - rekao je neimenovani sagovornik

  • 21
Foto: Facebook/miljan.rovcanin Foto: Facebook/miljan.rovcanin

Ana Marija Žujović, koju je pre nešto više od mesec dana udario suprug Vlada Stanojević, navodno ima novog dečka. Kako piše "Kurir", fitnes instruktorka provodila se u jednom novosadskom klubu sa Miljanom Rovčaninom.

Ovaj momak je inače prvak Evrope u boksu i važi za pravog snagatora.

- Ana Marija i Miljan nisu došli zajedno na nastup Ace Lukasa. Prvo se klubu pojavila ona svojim društvom, a kasnije je stigao bokser u pratnji Viktora, mlađeg sina Lepe Brene. Čim je video gde se Ana Marija smestila, Miljan je napustio svoj sto i pridružio se njenoj ekipi. Čitavo vreme su se smejali i grlili. Delovali su baš zadovoljno i srećno - rekao je očevidac koji se našao na licu mesta, i dodao:

Foto: Facebook/miljan.rovcanin Foto: Facebook/miljan.rovcanin

- Mladi bokser je Žujovićevoj naručivao pesme, koji im je pevao Lukas, što je nju doslovce oborilo s nogu - zaključio je ovaj neimenovani sagovornik.

Povodom ovih informacija, Ana Marija je izjavila sledeće:

- Ja sam slobodna devojka i normalno je da mi prilaze momci, ne vidim tu ništa strašno. Nakon svega što mi se izdešavalo nastojim da život vratim u normalu. Nisam izgubila veru u ljubav, ali još je rano da pričam o tome - navela je fitnes instruktorka.

Foto: Twitter/@AnaMarijaZujovi Foto: Twitter/@AnaMarijaZujovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srđan

    16. mart 2015 | 11:37

    Sta ce zena mora da preboli gubitak deteta i batine sa novim deckom. Izgleda da se gubitak deteta resava sa novim deckom. Sa takvim lazima prave sebi publicitet, posto nisu sposobniji drugacije.

  • &

    16. mart 2015 | 12:31

    Nevorovatno koliko je glupa i jadna!Zeljna ali zeljda paznje,publiciteta,strasno.I sve najgore da pise,bitno je da je u novinama.Ne shvatam zenski mozak nikako.Sad ce i ovog da vara,pa ce opet da se slika modra i kuka kako je ona zrtva!

  • !

    16. mart 2015 | 11:04

    Sta ce tek taj da joj radi :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA