Masimo Savić proslavio godišnjicu braka na snimanju "X Factora" (FOTO)

- Brak iziskuje veliki napor i razumevanje, ali muškarci slušajte svoje žene i volite ih kao prvog dana i ne zaboravite mudrije su od nas... Želim vam svima barem pola džekpot kojeg sam ja dobio - rekao je hrvatski muzičar

  • 0

Jedan od sudija popularnog pevačkog šou programa “X Factor AdriaMasimo Savić proveo je dvadeset i treću godišnjicu braka sa svojom lepšom poloviom Eni, ali ovoga puta radno – na snimanjima ovog TV formata čiju premijeru očekujemo u nedelju 22. marta od 21 čas na Prvoj televiziji.

Foto: Promo/X Factor Foto: Promo/X Factor

Eni, kao i u životu, Masima verno prati i podržava i kada su njegove poslovne obaveze u pitanju, pa su tako dvoje supružnika godišnjicu braka proslavili u društvu Tončija Huljića, Aleksandre Kovač, Željka Joksimovića i njegove supruge Jovane.

Foto: Promo/X Factor Foto: Promo/X Factor

U prijatnoj atmosferi sudije “X Factora” su razmenjivali utiske sa snimanja, razgovarali o ljubavi, uživajući u ukusnoj torti iznenađenja, a Masimo je tom prilikom rekao:

- Pre 25 godina dobio sam džekpot i od tada uživam neopisivu sreću. Brak iziskuje veliki napor i razumevanje, ali muškarci slušajte svoje žene i volite ih kao prvog dana i ne zaboravite mudrije su od nas... Želim vam svima barem pola džekpot kojeg sam ja dobio - rekao je Savić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA