MANIJAK PROGANJA LEPU SRPSKU VODITELJKU: Uradio joj je jednu jezivu stvar!

- Nije bitna materijalna šteta, stvari bih uvek menjala za još jedan aplauz na sceni, nego me brine da ta mržnja (a možda i ljubav) ne pređe u nešto ozbiljnije - napisala je Marijana Mićić na Fejsbuku

  • 9

Voditeljka Marijana Mićić već neko vreme je na meti manijak. Kako je navela na Fejsbuku, nepoznata osoba je ogrebala njen automobil, kao i automobil njenog dečka Miloša.

- U novembru sam imala jednu premijeru u UK "Vuk Karadžić" i u toku premijere neko je na Miloševom autu napisao jednu pogrdnu reč i ceo auto mu izgrebao ukrug. Pre neki dan sam na istom mestu imala drugu premijeru i neko je identičnu reč, istim rukopisom i na istoj visini, napisao na mojim kolima, pa je onda i moj automobil izgrebao ukrug. Dakle, to je neko ko zna za premijere i da tada sigurno nećemo izaći iz pozorišta - napisala je Marijana, i nastavlja:

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Nije bitna materijalna šteta, stvari bih uvek menjala za još jedan aplauz na sceni, nego me brine da ta mržnja (a možda i ljubav) ne pređe u nešto ozbiljnije. Na primer, taj neko bi mogao da me klepi štanglom u glavu kad sledeći put krenem na probu - istakla je voditeljka na društvenoj mreži.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    20. mart 2015 | 10:49

    Ovo lepo????

  • srce

    20. mart 2015 | 22:48

    KOJI STE BRE ZLOBNICI, BOZE PROKLETOG NARODA, DEVOJKA JE PRESLATKA, LJUBAZNA, STA VAMA BOLESNICIMA FALI. A POLICIJO OCIGLEDNO CETE IMATI POSLA OKO OVOG BOLESNIKA,ZNATE GDE DEVOJKA UGLAVNOM GLUMI, PA MALO U AKCIJU. A VI BOLESNICI OVAKVE MOZETE SAMO DA MRZITE !!

  • .

    20. mart 2015 | 11:45

    Antipaticna do bola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA