Kiki Lesendrić promovisao novi album, Dinkić najveseliji

U prepunom beogradskom klubu "Sinema" gosti se zabavljali uz nove Kikijeve hitove. Tri pesme komponovao je Mlađan Dinkić, a za uvodnu numeru tekst je napisao Đorđe Balašević

  • 1

Kiki Lesendrić i grupa "Piloti“ sinoć su u beogradskom klubu “Sinema” promovisali novi album "Slučajno i zauvek“. Veliki broj gostiju, i poznatih ličnosti uživao je u dobroj svirci.

Najviše pažnje privukao je lider URS Mlađan Dinkić, koji je i  komponovao tri kompozicije. Pored Dinkića, saradnici na albumu su i španski virtuoz na gitari Rajito, tekstopisac Đorđe Balašević i Đule iz "Van Goga“, dok su preteće vokale otpevale Leontina, Ivana Negativ i Olga, koja je član benda.

Lesendrić nije krio zadovoljstvo kako albumom, tako i velikim brojem gostiju na promociji.

- Jako mi je drago da vidim ovde veliki broj gostiju i prijatelja, od kojih neke i ne viđam tako često. Lepo je da se svi okupimo. Na albumu sam radio dve i po godine, a finalnu produkciju sam uradio sam i tačno je ono što sam želeo - rekao je Kiki Lesendrić.

Publika je imala priliku da čuje numere poput “Nek se zadrma”, “Budi tu kad padne sneg”, “Svet je lep kada sanjamo”, koje su svi gosti u glas pevali. Uz vino i dobru svirku mnogi su se zabavljali. Među najveselijim obožavaocima bili su Mlađan Dinkića u društvu supruge, Aleksandar Antić, predsednik Skupštine grada Beograda, menadžer Raka Marić, košarkaški trener Miroslav Muta Nikolić, Ivan Bauer, voditeljka Ivana Baltić, članovi YU grupe...

Album će biti u prodaji do kraja meseca, a posle toga sledi turneja.

(LJ. V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AstroDream

    3. april 2012 | 08:13

    Bravo, pilotu su vrh, pogotovo kad Mladja igra uz njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA