PLAKALA SAM OD STRAHA USRED PUSTINJE: Drama srpske pevačice

- Nismo uspeli da se vratimo odakle smo krenuli, jer su nam uzeli vozila. Na kraju smo morali da idemo peške kroz pustinju - rekla je zvezda "Granda" Jelena Kostov

  • 21

Pevačica Jelena Kostov kaže da se mnogo uplašila kada je prošle nedelje ostala nasred pustinje bez trotočkaša kojim se vozila sa svojim verenikom, kao i sa kolegom Nemanjom Staletovićem.

- Vožnja na kvadovima postala nam je prava noćna mora jer smo se zaneli i zaboravili da u jednom momentu moramo da ih vratimo. Kad smo videli da nam je termin istekao, već je bilo kasno. Nismo uspeli da se vratimo odakle smo krenuli, jer su nam uzeli vozila. Na kraju smo morali da idemo peške kroz pustinju - rekla je Jelena za "Blic", koja je dodala da je u jednom trenutku zaplakala od straha:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Samo mi je prošlo kroz glavu da u pustinjama postoje razbojnici koji mogu da nas otmu i suze su nam krenule. Sigurna sam da se niko na mom mestu nije osećao bezbedno - zaključila je zvezda "Granda".

(Telegraf.rs/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA