CELA SALA NA NOGAMA: Kolja Pejaković i "Grobovlasnici" ovladali Domom sindikata! (FOTO)

Multitalentovani umetnik i njegov bend oduševili su obožavaoce koji su ispunili dvoranu

  • 7

Prvi zvaničan koncert Nikole Pejakovića Kolje i benda "Grobovlasnici", u prepunom beogradskom Domu sindikata, protekao je u potpuno euforičnoj atmosferi, a egzaltirana publika je dobar deo dvosatnog nastupa ispratila na nogama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

NIKOLA PEJAKOVIĆ KOLJA: Život ne znaš automatski, život mora da se uči! (FOTO) (VIDEO)

Koncert je, baš kao što je multitalentovani umetnik i najavljivao, potrajao dva sata, a veoma je bio interesantan sastav publike koja je ispunila dvoranu. Dobar deo činili su istinski fanovi Pejakovića koji su znali napamet gotovo sve tekstove, a uz njih vidljiva je bila i podrška kolega iz sveta umetnosti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U nastupu su uživali članovi "Riblje čorbe" Miša Aleksić, Vidoja Božinović Džindžer i Nikola Zorić, Bajaga i njegov basista Miroslav Cvetković Cvele, zatim Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Bjelogrlić, Nele Karajlić, Milorad Milinković Debeli, Inspektor Blaža, Olivera Ježina...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Da će publika sa oduševljenjem propratiti ceo koncert – bilo je jasno čim su se svetla ugasila. Gotovo neverovatna scena, pogotovo ako se ima u vidu da je u pitanju debitantski nastup – Kolja i bend su stojećim ovacijama pozdravljeni još pre prvog odsviranog tona!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Retro atmosferu su podcrtavale lampe koje su osvetljavale scenu. Kolja i "Grobovlasnici" su, od pesama koje se nalaze na Pejakovićeva tri albuma, za početak zasvirali crnohumornu temu sa prvog – "Da li da venem ili zrim".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Brzo je na red došla opštepoznata "Udade se ti za konja". Specijalan pozdrav dobili su Banjaluka, Bratunac i Trebinje, a ka srećnim fanovima u publici poletela su i dva diska sa Nikolinim potpisom.

Posebno upečatljivo je bilo izvođenje čuvenog hita "Rajko", uz prigušeno svetlo. Ubrzo je, međutim, sve ponovo razdrmao "Disco smrad", a u takvoj atmosferi najveći fanovi su uspeli čak i na binu nakratko da se popnu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

"Večeras smo ispunili san, uz vašu pomoć", iz srca je rekao Pejaković koji je, za kraj, sa "Grobovlasnicima" ispunio želju onih što su dugo skandirali "Užički heroin".

Pošto su se svetla upalila, bilo je jasno da će nastup proteći, baš kao što je najavljivano, bez bisa, ali i da je koncepcija osmišljena tako da na repertoaru ne bude čuvena "Haljinica boje lila".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nikola Pejaković i Grobovlasnici nesvakidašnje upečatljivo su debitovali na pozornici. Sada, kad je „led probijen“ na takav način, realno je očekivati nove koncertne uspehe.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velja

    22. mart 2015 | 20:39

    Sjajan lik, zao mi je sto nisam bio...

  • mihajlo

    23. mart 2015 | 01:48

    Čovek je najbolji muzičar na ovim prostorima,on i ta njegova ekipa,ti si apsolutni antisluhista Brano ako ti se ne svidja ova muzika,slušajući ti Cecu i Karleuša,to je za tebe muzika,gledaj rijaliti programe a ovu muziku molim te više ne komentarišući jer sam siguran da ni dve njihove pesme nisi čula.

  • Enzo

    23. mart 2015 | 10:04

    Njegova muzika liječi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA