KLAPE, HARD ROK, "ŽUTE DUNJE" UZ BITBOKS: Počela druga sezona "X Factora"! (FOTO)

- M*da su tu, i bogami, u kolicima ih nosiš - interesantan je komentar člana žirija Masima Savića upućen jednoj takmičarki

  • 6

Počela je druga sezona regionalnog takmičenja talenata "X Factor", i to na Tv Prva, a svoje umeće premijerno je prikazala prva grupa od, ukupno, 200 kandidata koji su uspešno prošli audicije.

Njih ove godine ocenjuje četvoročlani žiri eminentnih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije. Ponovo je u ulozi sudije Željko Joksimović, a uz njega su Tonči Huljić, Masimo Savić i Aleksandra Kovač.

Foto: Promo Foto: Promo

Nekoliko izvođača se u startu izdvojilo. Subotičanin Marko Stantić (17) je, recimo, oduševio Aleksandru Kovač interpretacijom hita "All Of Me" Džona Ledženda.

- Kao med si sladak - oduševljeno je rekla jedina dama u žiriju, a podrška je stigla i od ostalih članova u vidu sva četiri "da".

Foto: Tv Prva Foto: Tv Prva

Dalmatinska klapa "Stine" je takođe napustila pozornicu sa četiri velika "da", a ponovo se Kovačeva istakla komentarom da se "u svakog od članova pomalo zaljubila".

Nikšićanka Marija Belagan, koja voli hard rok, takođe je, bez izuzetka, osvojila sve simpatije sudija.

- M*da su tu i, bogami, u kolicima ih nosiš - vrlo je originalan bio komentar Masima Savića.

Foto: Promo Foto: Promo

Članovi žirija su "pali" i na emotivan nastup Makedonca Almira. Oduševila je i Jelena iz Varaždina, inače prateći vokal Željka Bebeka, kao i Splićanka Eni, koja je naklonjena hard roku.

Foto: Promo Foto: Promo

Bilo je i tinejdžera u prvoj emisiji. Hana (17) se bolje pokazala od Sofije (15), a poslastica je stigla na kraju.

Adnan i Tarik iz Sarajeva su pripremili tri pesme, a posebno interesantno su zazvučale "Žute dunje" uz bitboks. Željko Joksimović je čak bio toliko očaran da je predložio da se ne glasa, to jest, da se ne pokvari na taj način ugođaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    22. mart 2015 | 22:48

    FENOMENALNOOO!!! Nekako je drugacije, pozitivnije od prosle sezone.. Ziri pozitivniji 100% i super je sto ima ljudi iz svih okolnih zemalja. Jedva cekam da vidim sta ce biti u sledecoj!

  • Toni

    22. mart 2015 | 23:18

    Nista posebno

  • Nanan

    23. mart 2015 | 07:07

    Mislim da ce ovo biti mnogo bolja sezona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA