MIRKA VASILJEVIĆ: Deca su nam rođena uz himnu Crvene zvezde

- U nekim momentima za nekoga preteruje, ali to mu je bila želja, a mi jedno drugo poštujemo. Želeo je da prvi zvuk njima bude himna, a hoće li biti zaluđeni kao on, to ćemo videti - rekla je glumica

  • 19

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je u intervjuu za "Dnevni avaz" da je svoju decu, sinove Andreja i Mihajla i ćerku Andrijanu, rodila uz himnu Crvene zvezde.

Kao i njen nevenčani suprug Vujadin Savić, i Mirka je je odrasla u porodici koja je vezana za crveno-beli tim.

- Bilo ko da spomene drugi klub, Vujadin dobije svojih pet minuta da objasni zašto Crvena zvezda treba da bude omiljeni. Deca su nam rođena uz himnu Crvene zvezde. U nekim momentima za nekoga preteruje, ali to mu je bila želja, a mi jedno drugo poštujemo. Želeo je da prvi zvuk njima bude himna, a hoće li biti zaluđeni kao on, to ćemo videti - rekla je Mirka Vasiljević.

Na pitanje, kada će se udati za Vujadina, glumica je odgovorila sledeće:

- Kada dođe odmor, koji traje veoma kratko, nekako mi je potrebno da radimo ono što rade porodice tokom cele godine. Nemam kad da jurim dekoracije za venčanje. Bitno je da funkcionišemokao da smo u braku, a od njega ne bežimo - navela je Mirka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ona je navela da planira da angažuje dadilju.

- Kada nemam posla, nisam u Beogradu pa je kvalitetnije da budemo kao porodica zajedno tamo gde je i Vujadin. U inostranstvu nemam nikakvu obavezu, osim da vodim kuću. Kada se vratim u Srbiju, tu je moj mali porodični tim, koji se navikao na nove članove. Ipak, uspevala sam da sve uskladim s Andrejom i Adrijanom, ali je sada sa Mihajlom već teže. Razmišljam o pomoći dadilje, jer fizički više ne mogu da, recimo, otputujem s njih troje sama, jer je u avionu nemoguće držati dvoje dece u krilu, a beba je mala, dok i Adrijana ima tek godinu - iskrena je.

(Telegraf.rs/"Dnevni avaz")

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA