Poslušajte prvi album hora "Viva Vox" (VIDEO)

Prvi album Viva Vox-a ujedno predstavlja i sjajnu uvertiru pred veliki beogradski koncert u "Kombank areni" 9. maja, kojim će hor proslaviti deset godina od svog osnivanja

  • 0

U iščekivanju prvog studijskog albuma hora "Viva Vox", koji će se krajem meseca naći u prodaji, izdavačka kuća Mascom Records omogućila nam je da putem intereneta poslušamo digitalno izdanje. Na zvaničnom Jutjub kanalu izdavača možete čuti jednu od karakterističnih akapela obrada najvećih svetskih hitova po kojima se "Viva Vox" proslavio u našoj zemlji i svetu, obradu pesme "Srce" čuvenog domaćeg benda EKV.

Za sve one koji ne mogu da dočekaju fizičko izdanje, ceo album sada je dostupan i putem Deezer-a.

Posebnu poslasticu za ljubitelje akapela zvuka priredili su članovi hora, objavivši serijal snimaka u kojima je dokumentovan proces izrade albuma, atmosfera sa snimanja u studiju Attic i utisci samih pevača nakon završetka projekta.

Prvi album Viva Vox-a ujedno predstavlja i sjajnu uvertiru pred veliki beogradski koncert u "Kombank areni" 9. maja, kojim će hor proslaviti deset godina od svog osnivanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA