31. Amstel Fashion Week: Poznate dame prošetale pistom

Katarina Radivojević, Olivera Kovačević, Jelena Blečić, Sandra Perović, Minja Miletić, Mirka Vasiljević, Anabela Bukva, Tamara Bakić obeležile treće veče Beogradske nedelje mode

  • 0

Treće veče 31. Amstel Fashion Week-a obeležilo je prisustvo mnogih poznatih ličnosti, što na pisti, to i u publici. U ulozi manekenki našle su se i glumice Katarina Radivojević, Mirka Vasiljević, voditeljke Olivera Kovačević, Sandra Perović, Minja Miletić, Ana Mitić, dizajnerka Verica Rakočević i druge poznate dame.

Neobičnom i vrlo zanimljivom prezentacijom make-up trendova svetski poznatog brenda L'oreal Paris, sinoć je započelo treće veče 31. Amstel Fashion Week-a.

Nakon toga je usledila revija samostalnih dizajnerki Ljube Sikimić i Ive Stefanović.

Pred prepunom salom Ljuba Sikimić je prikazala kolekciju inspirisanu rađanjem prirode. Kolekcija pod nazivom "Flourishing" predstavlja ženstvenost i eleganciju u novom svetlu. Modeli Ive Stefanović prikazani u kolekciji pod nazivom "Up, Up, Up!", koja je namenjena uspešnim i ostvarenim ženama. Brend Iva Stefanović se u javnosti prepoznaje kao ekološki orijentisan i društveno koristan i koristi svaku priliku da tu poruku prosledi kroz jezik mode.

Potom je publika uživala u reviji nakita "Pierre Lang" koja je upotpunjena zanimljivim haljinama brenda "Sherry Hill". Pistom su prošetale, pored manekenki, i poznate dame Anabela Bukva, Marina Kotevski, Adriana Čortan i mnoge druge. Nakit "Pierre Lang" je prvi put imao prezentaciju u našoj zemlji, ali ima tradiciju dugu više od 50 godina i jedan je od najpoznatijih unikatnih dizajnerskih komada nakita u Evropi. Posebno je važno naglasiti da je izrađen od 100% hipoalergenskih materijala.

Mlada, ali afirmisana dizajnerka Ana Ljubinković predstavila je svoju kolekciju "Tiho proleće" uz zvuke pesama Lane Del Rej. Njeno viđenje mode bazira se na smelom kombinovanju boja dezena i detalja. Ana je i ove sezone ostala dosledna stilu po kome je prepoznatljiva, odnosno odstupanju od trendova i insistiranju na ličnoj percepciji mode. Utisak večeri, svakako, je bilo njeno predstavljanje modnih trendova za proleće/leto.

Iznenađenje večeri, izostavljeno iz plana programa, bila je prezentacija specijalnog sezonskog magazina "Hello Fashion!" Iz Volvo automobila koji je bio parkiran na pisti izašla je glumica Katarina Radivojević u crnoj seksi haljini i kožnoj jakni i prošetala crvenim tepihom kao na holivudskim premijerama. Nakon nje pistom su prošetale i oživele stranice novog magazina i Olivera Kovačević, Jelena Blečić, Sandra Perović, Minja Miletić, Ana Mitić i Mirka Vasiljević.

Poznati italijanski brend "Patrizia Pepe" u jednoj klupskoj, atipičnoj atmosferi predstavio je svoje modele. Za visokim barskim stolovima na pisti u garderobi ovog brenda "zabavljali" su se Vlada Vuksanović, Miša Obradović, Vlada Cvetković, Boško Jakovljević i ostali manekeni, dok se na samom kraju modnog performansa uz pesmu "Party started" pojavila Tamara Bakić.

(A. V. / Foto: Nadlanu)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA