ŠOK ZA FANOVE BENDA "ONE DIRECTION": Zajn Malik napustio grupu (FOTO)

- Posle pet godina, osećam da je pravo vreme da napustim bend. Želim da se izvinim svim fanovima, i onima koje smatraju da sam izneverio, ali učinio sam ono što sam osećao - naveo je Zajn u saopštenju

  • 10

Tinejdž grupa "One Direction" ostala je bez jednog člana. Popularni bend rešio je da napusti Zajn Malik.

- Život s bendom "One Direction" omogućio mi je više nego što sam ikada mogao da zamislim. Ali, posle pet godina, osećam da je pravo vreme da napustim bend. Želim da se izvinim svim fanovima, i onima koje smatraju da sam izneverio, ali učinio sam ono što sam osećao - rekao je Zajn i nastavio:

- Odlazim jer želim da budem normalan 22-godišnjak koji će moći da se opusti i koji će imati privatan život, daleko od javnosti - naveo je on i dodao da su ostali članovi benda Najal Horan, Lajam Stajls, Hari Stajls i Luis Tomlison ostati prijatelji do kraja života.

Foto: Tanjug/AP/Charles Sykes/Invision Foto: Tanjug/AP/Charles Sykes/Invision

Oglasili su se i momci iz grupe "One Direction".

- Žao nam što Zajn odlazi, ali u potpunosti poštujemo njegovu odluku da napusti grupu i želimo mu sve najlepše u budućnosti - rekli su Najal, Lajam, Hari i Luis, koji će nastaviti da sarađuju zajedno, i najavili novi album benda "One Direction".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA