Ovog srpskog glumca želi Bata Živojinović za novog Valtera (FOTO)

- Bati nije poznato da će "Jadran film" snimati u Bosni i Hrvatskoj, ali mu je veoma žao što Kinezi nisu realizovali svoje zamisli i snimili rimejk pre nekoliko godina kod nas - rekla je supruga glumca Lula Živojinović, koja je potom otkrila Batin izbor

  • 24
Foto: Promo Foto: Promo

Rimejk čuvenog filma "Valter brani Sarajevo", u realizaciji "Jadran filma", na leto počinje da se snima u Sarajevu i Zagrebu. Audicije za uloge u ovom ostvarenju biće održane u maju, a već uveliko se nameće pitanje ko će naslediti Velimira Batu Živojinovića i preuzeti lik Valtera.

Snima se rimejk filma "Valter brani Sarajevo" (VIDEO)

Lula Živojinović, supruga poznatog glumca, otkrila je koji je Batin izbor za tu ulogu.

Printskrin: Youtube/GeronimoMediaTV Printskrin: Youtube/GeronimoMediaTV

- Bati nije poznato da će "Jadran film" snimati u Bosni i Hrvatskoj, ali mu je veoma žao što Kinezi nisu realizovali svoje zamisli i snimili rimejk pre nekoliko godina kod nas. Bata mi je govorio da bi Valtera mogao da igra Vojin Ćetković, jer možda fizički najviše podseća na njega. A spominjao mi je da bi mogao i Nikola Kojo da tumači tu ulogu - rekla je Lula Živojinović za "Blic".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Da li je Vojin Ćetković pravi izbor za ulogu Valtera?

(Telegraf.rs/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bum

    26. mart 2015 | 00:15

    Zarko Lausevic bi bio najbolji.

  • топлистанадреалиста

    26. mart 2015 | 04:58

    Нико није најбољи, једноставно филм је толико оригиналан да ови могу само да сниме глупост! Ко ће замјенит Шибу Крвавца? Ко ће ово да режира?.......будалаштина обична, поготово за нас који смо одрасли уз тај филм!

  • Milan

    26. mart 2015 | 06:30

    Glogovac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA