NOVAJLIJE U PAROVIMA: Evo ko ulazi u rijaliti! (FOTO)

Popularni estradnjaci će uskoro upotpuniti spisak učesnika

  • 2

Rijaliti "Parovi" na Tv Hepi će, kao što je i očekivano, tokom emitovanja biti obogaćen novim učesnicima.

- Tim razgovara sa Vesnom Zmijanac i Nadom Topčagić - javljaju sa "Hepija" i dodaju da su pregovori intenzivniji sa Zoranom Kalezićem i Acom Stanimirovićem iz "Amadeus benda".

Foto: Promo/Stara pesma Foto: Promo/Stara pesma

Svake nedelje će iz vile izlaziti neko od nominovanih subotom, a nagrada za pobednika, kako je saopšteno, "u ovom trenutku iznosi 80.000 evra".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djovani

    6. april 2015 | 12:56

    Maca zvana Maca zove se Senada Nukic potice iz vrlo siromasne porodice u kojoj je rasla bez Oca.Bila je moralna da prihvati razne poslove kako bi odhranila sebe i majku,Gastos Macu poznaje od ranije pre ulaska u Realitet Parova Tv Hepi.Sarajevo je u Bosni bio grad koji je Macu za svojim poslom najvise vezivao.Gastos zeli preko Mace da dodje do popularnosti sto je zalosno samo zato sto sa Macfom se poznavao jos ranije pomogo joj peko yu tube Macu za klip.Macin zivot je buran kao i od dosta devojaka ex yu koje se bore sa siromastvom i gladom za bogastvo,informacije o Senadi Nurkic nezelim da dam javnostima,zato jer znam njen zivot od ranije Hvala

  • Sanja

    26. mart 2015 | 18:11

    Pa Kalezic je protiv rijalirija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA