PINKOVE ZVEZDICE: Medvedići opet leteli ka Mateji! (VIDEO)

"Srpski Džastin Biber" je, ovom prilikom, jednoj devojci "zapevao na uvce"

  • 23

Nova, 28. emisija šoua "Pinkove zvezdice" na televiziji Pink, donosi nove majstorije mladih pevača koji su, i ovoga puta, oduševili i žiri i publiku.

Sjajne reakcije je ponovo izazvao nastup Mateje Vukašinovića. Tinejdžer koji ima i svoj fan klub, kao i nadimak "srpski Džastin Biber", ponovo je oduševio obožavateljke, a ovoga puta je jednoj devojčici i "zapevao na uvce".

Ka Mateji su ponovo poleteli silni medvedići, što već postaje tradicija. Ko je još oduševio i koga ćete videti ovoga petka - pogledajte u najavi emisije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    26. mart 2015 | 16:34

    Decko ne peva nista posebno kao sto se prica.

  • Milica

    27. mart 2015 | 12:22

    Mateja iskreno neznam sta devoljcice vide u tebi.Tebe izvlace devojke I ponekad gitara ali nisi nista posebno ni pevacki niti izgledom.Bolji su Igor Lazarevic Todor Kitanovic I jos mnogo drugih.

  • Zaljubljenica do usiju! :)

    26. mart 2015 | 17:21

    Matejaaaa,volim teee!Najbolji si!Najlepsi si!Imas najlepse oci!Najlepsi osmeh!Za tebe sam napisala posebnu pesmu!Najvise na svetu te volim!SMEKERU MOJ!Sta vise reci o tebi?Sve reci hvale!Samo da znas da sam se zaljubila u tebe do usiju! I sto je najbitnije MOJE SI GODISTEEE!Volim te najjjj na svetu!Ko se slaze sa mnom?Prelepo pevaaas!Najzgodniji si!Trajce ti nije ni prici,ni po pevanju,ni po lepoti!A svi ga hvale!Odrekla sam se svega samo da bih te videla!LJUBAVI MOJAA! :*Lepe su ti naocare!Ja sam ti bacila medvedica na binu!Zovem se Kaca i isto smo godiste! :*

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA