Vlada Mandić ponovo postaje otac!

Informaciju je rukometaš čuvao u strogoj tajnosti

  • 5

Rukometaš i član SNS Vlada Mandić ponovo će postati tata, jer je njegova nova devojka Jasmina Travac u drugom stanju.

Rukometaš je ovu vest saznao pre par meseci, ali je čuvao strogo u tajnosti dok oboje nisu bili sigurni da žele dete. Inače, Mandić iz prvog braka već ima ćerku Sašu, a sa Jasminom čeka sina - prenosi "TVBest" od izvora bliskog poznatom rukometašu.

- Vlada i Jasmina upoznali su se prošle godine na Zlatiboru, i odmah se zaljubili. Njihova ljubav bila je na prvi pogled, ali se Mandić trudio da svoju izabranicu ne izlaže javnosti. Obično su izlazili u njegov restoran, a posle u noćni provod i to u velikom društvu, pa se nije mogao steći utisak da je on u ozbiljnoj vezi - priča izvor i dodaje:

- Devetnaestogodišnja Jasmina, Vladina je komšinica, ali se oni nisu poznavali sve dok se nisu sreli na Zlatiboru. Užičanka je, a u Beogradu studira Fakultet za bezbednost i diplomatiju. Proteklih dana ona je bila na ultrazvuku gde joj je ustaniovljeno da nosi dečaka.

Madnič nije bio nedostupan za bilo kakav komentar.

(Telegraf.rs/TV Best)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jaaaa

    27. mart 2015 | 10:46

    19 godina i trudna????!!!! Sa covekom od 35????!!!!

  • Sanela

    7. april 2015 | 02:48

    Posle tolikih devojaka... baš si našao "pravu".. Mislim toliko je očigledno da ti je trebala klinka da je lako osvojiš i brže bolje napraviš dete s njom...kao nisi znao?!? Ma nemoj...kako da ne. Valjda je ona pala na tvoje ime, lepe reči i osmeh..klinka pfff. I to baš posle Nataše Bekvalac, a ona već udata za Ljubu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA