Džek Nikolson i Voren Biti imali tunele od svoje kuće do "Plejboj" vile (FOTO)

Urednici magazina "Plejboj" otkrili još jednu zanimljivu stvar o čuvenoj Hefnerovoj palati

  • 0

Hju Hefner je oduvek bio poznat po svojim čuvenim žurkama u Plejboj palati, a više se ni ne zna tačan broj poznatih koji su makar jednom otišli njegove zabave.

Međutim, urednici magazina Plejboj sada su otkrili još jednu zanimljivu stvar o čuvenoj Hefnerovoj palati.

Plejboj palata je imala planove za tajne prolaze koji su vodili do kuća brojnih poznatih ličnosti, uključujući Džeka Nikolsona, Džejmsa Kana, Vorena Bitija i Kirka Daglasa.

Na fotografijama iz 1977. godine vidi se početak velikog iskopavanja oko i ispod palate. Ovo ne treba da čudi, jer je Plejboj palata veoma jedinstvena - to je jedina privatna rezidencija u Los Anđelesu koja ima dozvolu za puštanje vatrometa, a takođe je jedna od retkih koja ima dozvolu za držanje sopstvenog zoološkog vrta.

Foto: Panoramio/THX138, Wikipedia/Toglenn Foto: Panoramio/THX138, Wikipedia/Toglenn

Brojni zaposleni u magazinu Plajboj nisu imali pojma da se ispod zemljišta Plejboj palate nalaze tuneli koji su napravljeni za lakši pristup poznatih ličnosti ovoj legendarnoj vili.

Nikolson, Kan, Biti i Daglas su u svi živeli u blizini Plejboj palate u periodu između 1970. i 1980. godine, a prema nezvaničnim informacijama tuneli su zatvoreni su 1989. godine.

Nacrte i fotografije tunela možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: playboy.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA