KRV LILA NA SVE STRANE! Kaća Grujić završila u Urgentnom centru!

Pevačica je isekla ruke dok je prala sudove, a trenutno je neizvesno da li će morati na operaciju

  • 20

Da pranje sudova moze da ima tragičan ishod dokazala nam je Katarina Grujić. Poslednjih meseci pevačica je čest posetilac bolnice, nakon što je operisala glasne žice ona je ovoga puta završila u Urgentnom centru zbog povrede ruku.

Pevačica je zasukala rukave kako bi oprala sudove kada joj se dogodila nezgoda.

- Kaća je malo juče povukla čašu da bi je izvukla iz one ispod i u tom trenutku su obe pukle. S obzirom na to da su obe bile od debelog kristala, veliki komad stakla usekao se u njen levi dlan, dok su se ostali sitni komadići zarili u drugu ruku. Krv je počela da lije na sve strane, a Kaćini roditelji su pritrčali da joj izvade komad stakla i pruže prvu pomoć - navodi izvor blizak Kaći i dodaje:

- Doktori su joj za sada previli ranu, ali nisu sigurni da li će se samo na toj intervenciji završiti. Ona svakodnevno odlazi na previjanje i ispiranje rane, na osnovu čega će lekari odlučiti šta dalje.

Foto: Facebook/GrujicKatarinaOFFICIAL Foto: Facebook/GrujicKatarinaOFFICIAL

Ovaj nemio događaj potvrdila je i sama pevačica, ali kako kaže ishod je još uvek neizvestan.

- Tačno je sve što ste čuli, ali zaista ne želim ništa da pričam unapred kako ne bih nešto izbaksuzirala. Čekam da se urade još neke analize, pa ću videti šta i kako dalje. Nadam se da neće biti potrebe za nekom ozbiljnijom intervencijom - rekla je pevačica.

(Telegra.rs/Izvor:Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA