Sve o zanosnoj manekenki koja je zaludela Kolarova (FOTO)

Srpska lepotica Kristina Mijačević, koja je navodno u tajnoj emotivnoj vezi sa fudbalerom Mančester Sitija, već dugi niz godina se bavi manekenstvom i radila je revije za mnoge poznate svetske brendove

  • 41

Pre nekoliko dana pojedini mediji objavili su informaciju da je fudbaler Aleksandar Kolarov navodno u emotivnoj vezi sa manekenkom Kristinom Mijačević.

Iako ne postoji tačna informacija kada su se srpska lepotica i igrač Mančester Sitija upoznali, spekuliše se da su njih dvoje u tajnoj vezi već 8 godina. Navodno, ona je i trudna sa fudbalerom.

Ni Kolarov, ni Mijačevićeva, nisu želeli da komentarišu ove navodne informacije.

Kristina se manekenstvom bavi dugi niz godina.

- Modeling jeste surov jer ima svoja pravila koja se moraju poštovati, kao i svaki posao. Ukoliko želite da uspete, to ćete jednostavno morati da prihvatite. Loša iskustva u svetskom modelingu nisam imala. Oduvek sam ispunjavala pravila koja su agencije nalagale, pa sam od svih nevolja bila zaštićena upravo zato – jer sam ih poštovala - rekla je srpska lepotica svojevremeno u intervjuu za magazine "Wannabe".

Kristina je radila modne revije za razne svetske i domaće modne brendove kao što su "Dolce&Gabbana", Nicholas, Roberto Cavalli, Makis Thelios i druge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera kojot genije

    2. april 2015 | 15:01

    U svakoj ženi se krije odredjen procenat sponzoruse...

  • Zarko

    2. april 2015 | 15:03

    Jel ovo ljudsko bice ili nasminkana plasticna lutka?!?

  • Novljanin

    2. april 2015 | 18:19

    Ja da imam toliko para kao on nikad ovakvu vostanu figuru ne bi pogledao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA