NEVEROVATNO! Zmaj od Šipova ima roba! (VIDEO)

Dragoja Droco, koji još od osamdesetih godina prošlog veka živi kod aktuelnog ukućanina "Parova", kaže da ga je otac dao Grahovcu u zamenu za kobilu

  • 17

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, ima roba. Njegovo ime je Dragoja Droco i on više od 30 godina živi i radi kod učesnika rijalitija "Parovi".

Zmaj od Šipova pokazao vršnjaka (18+) (FOTO)

- Bio sam skroz mali kad me je Ilija Grahovac, Zmaj od Šipova, pre rata odveo od mog oca Milenka iz Vinca, ali se sećam da sam bio tužan, da mi se nije išlo i da sam plakao - rekao je Dragoja za "Glas srpske", koji dodao da ga je otac dao Zmaju u zamenu za kobilu u najam i od tada njega nije video.

- Sad je gotovo, roditelja, kažu mi, više nemam. Ne znam kad sam rođen ni koliko godina imam, možda petnaest. Najviše bih voleo kad bi došao neko ko se ne boji Ilije i odveo me - istakao je on.

Dragoja je rekao da ga Zmaj tuče kada nešto pogreši i da bi voleo da ode od njega.

- Ilija me ponekad udari, kad pogrešim. Kako šta pogrešim? Pa malo se odmaknem od stoke ili popijem pivo. Ali kad je korida da mi i da zapevam. A ne bi trebalo da me tuče, je l tako? Šta ako bi se moj brat pobunio i zabranio mu to? - pitao se Dragoja.

Radnik socijalne zaštite u Jezeru Nedeljko Jandrić rekao je da su Državna agencije za istrage i zaštitu (SIPA) i Tužilaštvo BiH istraživali opisani slučaj.

- Policijski službenici SIPA su 21. januara 2008. godine podnijeli Tužilaštvu BiH izvještaj o otkrivanju krivičnog dela koje je počinio Ilija Grahovac - navela je tada portparolka SIPA Željka Kujundžija.

- Taj predmet još je u radu - rekao je tada portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

(Telegraf.rs/"Glas Srpske")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sever-jug

    2. april 2015 | 15:55

    Otac ga ,,prodao za kobilu" i sad je rob onom ludaku. Zanemela sam od tuge. Ne mogu da verujem da u 21. veku ovako nesto postoji. Gde su nadlezni da jadnika izvuku iz pakla?

  • Ana

    2. april 2015 | 15:46

    Ovo je strašno! Zašto taj manijak i siledžija nije u zatvoru već paradira po televiziji?

  • Dragoljub

    2. april 2015 | 15:55

    Ovo je previse, cak i za ovu bosansku verziju Ekrema Jevrica, mora postojati pravda. Ako nije dovoljno da se momentalno lisi slobode i nadje na adekvatnom mestu za svoja ludila, onda je sve otislo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA