ANA BEKUTA OTKRILA TAJNU: Evo šta me je spasilo! (VIDEO)

Folk pevačica do pre samo nekoliko meseci imala je velike zdravstvene probleme. Zbog čestih nastupa patila je od hronične neispavanosti, potom su se pojavili i veliki problemi sa disajnim organima i sinusima, koji su opet prouzrokovali smetnje sa glasnim žicama. A onda je otkrila tajnu i spasila se. Evo i kako!

  • 0

Folk pevačica Ana Bekuta do pre samo nekoliko meseci imala je prilično velike zdravstvene probleme. Zbog čestih nastupa patila je od hronične neispavanosti, a onda su se pojavili i veliki problemi sa disajnim organima i sinusima, koji su opet prouzrokovali smetnje sa glasnim žicama, pa je članica žirija Zvezdi Granda u jednom trenutku u velikom problemu. A onda je, sasvim slučajno (verovali ili ne - zahvaljujući Telegrafu) pronašla rešenje ili, kako sama kaže: "otkrila je tajnu koja ju je spasila".

U jednom od tekstova na Telegrafu pronašla je priču o slanim sobama, njihovom blagotvornom uticaju na zdravlje i neverovatnim efektima koje proizvode. Rešila je da pokuša, krenula je na haloterapiju u salon Slana soba.net i kako Bekuta priznaje - DESILO SE ČUDO!

- Slana soba je jedna od tajni koju sam otkrila pre par meseci, zahvaljujući jednom vašem novinaru. Oduševljena sam efektima koje tamo postižem. Naime, evo šta je bio moj problem: problem su mi bili SINUSI, i stalno mi se iz sinusa slivalo u grlo i to mi je strašno smetalo. Odlazeći u Slanu sobu već par meseci te tegobe su nestale, dobro se sad osećam, bolje spavam, što je takođe bio moj problem, navodi jedna od najboljih srpskih pevačica.

Ana otkriva šta joj još prija u haloterapijama, koje su poslednjih nekoliko godina veliki hit u svetu, a odnedavno i u Srbiji:

- Tamo nađem jedan mir od 40 minuta, koliko traje terapija, jako je prijatno, nema gužve i veoma uživam. Najbolji efekat je kada se ide u seriji od 10 tretmana, pa onda nastavite jednom nedeljno i evo mene je spaslo. Preporučujem od srca zasiat svima koji imaju probleme s disajnim organima, ali i mnoge druge vrste problema, jer slana soba poboljšava metabolizam, povećava imunitet. Udisanje te soli (s Himalaja) je zaista neverovatno zdravo, posebno kad se zna da taj jedan tretman stvara efekat kao 3 do 4 dana boravka na moru. Efekat je vanserijski, zaključuje pevačica.

Inače, Slana soba u koju Ana Bekuta odlazi i koja važi za najbolju slanu sobu u Beogradu (jer ima najbolju koncentraciju soli, a najniže cene) je Slana soba.net i nalazi se u Beogradu, u Knez Danilovoj 22 (odmah pored Doma zdravlja). Sve o ovoj slanoj sobi i efektima terapija, možete pronaći i na sajtu www.slanasoba.net, a ukoliko želite da probate - pozovite tel 066/001-005 i iskoristite prolećne akcijske popuste.

Foto: Slanasoba.net Foto: Slanasoba.net
Foto:www.slanasoba.net Foto:www.slanasoba.net

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA