PRAVA STVAR PRED ARENU: "Viva Vox" promovisao prvi album! (FOTO) (VIDEO)

U "Mikser hausu" je ujedno predstavljen i spot za obradu sastava hita grupe "Coldplay" - "Paradise"

  • 1

Popularni hor "Viva Vox" je u "Mikser hausu" promovisao svoj prvi album koji su njihovi brojni obožavaoci godinama iščekivali.

Pred gostima, saradnicima, novinarima i brojnim poznatim ličnostima premijerno je, tom prilikom, prikazan spot za obradu hita sastava "Coldplay" - "Paradise". Prisutni su takođe imali priliku da iskuse svet muzike "Viva Voxa" kada su članovi hora malom radionicom prikazali gostima kako nastaje jedna "a cappella" obrada.

Foto: Promo Foto: Promo

- Veoma nam je drago što smo svoju strast i ljubav prema muzici uspeli da ovekovečimo prvim studijskim albumom i učinimo ga dostupnim svima koji su uz nas od samog početka, kao i onima koji će nas tek otkriti - izjavila je dirigent hora Jasmina Lorin.

Poslušajte prvi album hora "Viva Vox" (VIDEO)

Posebnu zahvalnost ona je uputila producentima albuma - članu hora Ivanu Propadoviću i Mićunu Jaukoviću iz "Attic studija".

Izlazak albuma samo je prvi deo proslave desetog rođendana hora koji, posle ove promocije, punom parom nastavlja sa pripremama za veliki beogradski koncert 9. maja u "Kombank Areni". 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    2. april 2015 | 22:34

    Da li smo svesni sta mi i ovaj svet imamo, ovo je vrh, samo zatvori oci i ceo je svemir tvoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA