Raul Midon ponovo u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

Čuveni muzičar koji je još kao beba ostao bez vida nastupiće u Bitef Art Cafeu 23. aprila

  • 0

Raul Midon će održati beogradski koncert 23. aprila u Bitef Art Cafeu, a ovaj događaj će biti uvertira u "Musicology" festival, na istom mestu. 

Raul stiže u Srbiju posle koncerata u Vašingtonu, Maroku i Parizu, a u Beogradu je, pre dve godine, već imao rasprodat koncert na istom mestu. U međuvremenu je radio na novom albumu "Don’t Hesitate", koji će ovom prilikom uživo premijerno predstaviti svojim slušaocima iz Srbije i regiona.

Printskrin: Youtube/BitefArtCafe BitefArtCafe Printskrin: Youtube/BitefArtCafe BitefArtCafe

Raul je postao predmet divljenja i zato što je sve to postigao, iako je kao beba ostao bez vida. Pevač, međutim, tvrdi da ga ovo ni po čemu ne razlikuje od drugih osoba.

Upravo o tome govori i novi album koji se, pored tekstova o ljubavi i životu, bavi negraničenom čovekovom moći da uradi sve ono što naumi, a da je najveća prepreka u tome sam sebi.

Prvi kontigent ulaznica je rasprodat, a preostale se, po ceni od 1.200 dinara, mogu nabaviti u Bitef Art Cafeu i preko mreža Eventim, Gigstix, Ddtickets i Ticketline. Raul u Beograd dolazi sam, bez pratnje drugih muzičara.

Evo kako Midon najavljuje aktuelne koncerte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA