EKSKLUZIVA HLADNOG PIVA: Novi album, pa koncert u Pančevu! (VIDEO)

Bend je, ujedno, predstavio kako će izgledati omot za CD "Dani zatvorenih vrata"

  • 0

Bend "Hladno pivo"objaviće 18. aprila u Zagrebu, a dva dana kasnije i na teritoriji regije novi studijski album "Dani zatvorenih vrata" koji će u Srbiji moći da se nabavi samo u "Laguna" i "Delfi knjižarama".

Mile Kekin i ekipa će već 23. aprila održati ekskluzivan promotivni koncert u pančevačkom klubu "Apolo", u organizaciji "Lampsahde Media" i Doma omladine Pančevo.

S obzirom na kapacitet kluba, u opticaju je ograničen broj karata, po ceni od 600 dinara u pretprodaji i 800 na dan koncerta.

- Na albumu će biti 15 novih pesama, iliti 51 minut muzike za skakanje i plakanje. Sadržaće 99 posto gitara, bubnja, basa i glasa. Onaj jedan posto čine gosti, od kojih bismo izdvojili Tomfu iz "Kawasaki3p", koji nas je pošteno izvređao na jednoj pesmi, te Goluba iz "Goblina", koji nam je svoju deonicu otpevao iz ormana u Adis Abebi (Etiopija) - saopštava detalje "Hladno pivo".

 

Bend je još dodao:

- Naša mlada firma "Gajba Records" je naš nežni, mladi cvet i preporučeno mu je zalivanje kupovinom originalnih primeraka albuma, kako se ne bi osušio do novog cvetanja.

Grupa je, nedavno, izlazak albuma nagovestila trećim najavnim singlom "Vjeruj u mene", a ubrzo i spotom za ovu pesmu koja je naišla na sjajan odjek publike.

"Hladno pivo" je prvi put snimilo ovakav spot! (VIDEO)

Bend je, ujedno, predstavio kako će izgledati sjajno osmišljen omot novog albuma:

Foto: Promo Foto: Promo

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA