ZVEZDE GRANDA: Saša Popović kao Mik Džeger, Snežana zapretila Bosancu da će mu udariti šamar! (FOTO)

Posle velike borbe i napetog baraža u četvti krug se plasiralo 12 najboljih kandidata

  • 0

Takmičenje "Zvezde Granda" uveliko se zahuktava, pa su i učesnici sve bolji, interpretacije sve ozbiljnije. Direktno su u četvrti krug otišli Gorana Babić, Armin Bijedić, Marina Stankić, Tamara Milutinović, Sead Hodžić, Filip Božinovski, Belma Karšić i Milan Rakić, dok su plasman kroz baraž obezbedili Azra Husarkić, Marko Kostić, Nenad Milevski i Marina Bogdanović.

KOJA JE NAJLEPŠA? Seksi pevačice očarale gledaoce u "Zvezdama Granda"! (FOTO)

Foto: Promo Foto: Promo

Filip Božinovski iz Skoplja oduševio je žiri pevajući pesmu Zdravka Čolića "Svadbarskim sokakom". Zorica Brunclik mu je i javno rekla da je božanstven pevač!

Kada je zapevala i prošla artaktivna Gorana Babić iz Prokuplja, stric, sestra, drugarica i njen tata su zavrištali u bekstejdžu da se sve orilo! Ona je dobila svih šest glasova.

Armin Bijedić iz Sarajeva oduševio je žiri svojom interpretacijom pesme "Još te sanjam" koju u originalu izvodi Đani. Lukas ga je počatio komentarom: "Svaka čast, majstore, ne da pevaš, nego izuvaš!" Na šta se nadovezala Zorica koja je rekla "Stalno slušam od Saše Popovića da pevaš super pop rok. Nemoj molim te to da pevaš, jer ovo ubijaš".

Foto: Promo Foto: Promo

I tu je počela diskusija. Bosanac se nadovezao rekavši: "Nije valjda da Saša Popović greši...", a Saša je isprovociran rekao: "Ne, Bosanac, ti čuješ, ja ne čujem...Sad sam naleteo na minu, isprovocirao si me...".

Pozvana da dovrši svoj komentar, Zorica je odbrusila da ne može da nastavi, kad je prekinuta. Saša je prozvao Bosanca što prekida Zoricu u izlaganju, a ona mu je kratko rekla "Nisam na njega ljuta nego na tebe Saša!".

Foto: Promo Foto: Promo

Prozvan da ne čuje, Saša Popović je kroz smeh rekao: "126 hiljada kandidata je prošlo ispred mene, a imam i 40 godina iskustva. Možda ne znam da pevam, ali dobro čujem... Još ću ispasti stariji od Šabana".

Bosanac je ovo jedva dočekao da bi se nadovezao: "Saša, to što ti nosiš garderobu ala Mik Džeger, to nema veze...".

Zorica ponovo pozvana da da završetak svog komentara rekla je: "E, sad neću za inat!"

Gloženje u žiriju išlo je dalje do mere da je Šaban zapretio Bosancu da će mu ofarbati brkove, a pošto je Bosanac prekinuo i Snežanu Đurišić u jednom trenutku, pevačica ga je prekinula sa: "Ne prekidaj me, udariću ti šamar!".

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA