• 0

VRATIO SE KRALJ PIVA: Evo ko ga je od poznatih dočekao! (FOTO)

U "Weifert" pivu su, na glamuroznoj proslavi, uživale mnoge poznate ličnosti

  • 0

Glamurozna proslava "Weifert" piva, kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti sa javne i kulturne scene, označila je povratak jednog od najkvalitetnijih domaćih pivskih brendova.

Foto: Promo

Foto: Promo

Zvuci džeza i svinga, maštoviti scenski prikazi i hostese u odeći s početka 20. veka, kao i autentične slike Đorđa Vajferta, verno su oslikali zlatne dvadesete. Izvanrednim glumačkim performansom Ivan Zarić je za trenutak je oživeo lik Vajferta.

Osmišljen tako da istakne dobre izbore koji su doveli do ovog svečanog trenutka, program večeri proveo je zvanice od zlatnih Vajfertovih godina prošlog veka, do današnjih dana.

Foto: Promo

Foto: Promo

Direktor "Heineken Srbija" Aleksandros Danilidis izjavio je:

- Inspirisani likom i delom Đorđa Vajferta, uložili smo mnogo strasti i posvećenosti kako bismo ponudili pivo vrhunskog kvaliteta. Đorđe Vajfert je bio Nemac po poreklu, a Srbin u srcu, a naše "Weifert" pivo je uspešan spoj bavarske recepture i srpske strasti, što predstavlja garant uspeha.

Foto: Promo

Foto: Promo

U eksluzivnom prostoru hotela "Allure Caramel" u "Weifert" pivu  uživali su Slavko Beleslin, Aleksa Jelić, Nina Micić i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima