OTKRIVAMO: Evo sa kim spava Cuca! (FOTO)

Nakon brojnih nagađanja sada je jasno ko je Cucina najveća ljubav

  • 9

Nakon što je izbačena iz "Parova", skoro da se izgubio svaki trag Ivoni Negovanović Cuci, a budući da verovatno sve najviše zanima sa kim ona spava, razrešavamo i tu misteriju.  

Ako ste pomislili da se radi o nekom drugom, moraćemo da vas razočaramo.

Cuca spava sa medom - igračkom, naravno.

Foto: Facebook/Vona Negovanovic Cuca Foto: Facebook/Vona Negovanovic Cuca

- Ovog medu sam dobila od Atine Ferari u "Parovima" da ne spavam sama pošto je videla koliko mi je falio dečko dala mi je svog medu da ne spavam sama po izlasku. I Atina i ja smo se rasplakale i ona mi je rekla da ponesem medu. Meni je bilo žao da ga uzmem jer ga je dobila od dečka ali je ona insistirala i mogu vam reći da od tad ovaj lepi meda putuje sa mnom. Gde ja tu i moj mali meda - napisala je Cuca na svojoj Fejsbuk stranici.

Foto: Facebook/Ivona Negovanovic Cuca Foto: Facebook/Ivona Negovanovic Cuca

A u međuvremenu je rešena još jedna dilema i pevačica je objavila zajedničku fotografiju sa Radetom Čokanom, uz koju je napisala: "Moja ljubav i moji kumovi". Time je jasno pokazala sa kim je trenutno u vezi.

CUCA PRELJUBNICA? Evo s kim se krila od Šabana! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    7. april 2015 | 15:16

    Ova na slici sa medom nije Cuca, Cuca je ruzna jel joj je dusa i srce ruzno pa ni ona nemoze biti lepa! Zar Cuci treba meda kad ona spava sa dedicama!

  • Suza

    7. april 2015 | 14:41

    Gde ti devojko prolazi mladost? Javne veze sa ozenjenim muskarcima i rasturanje brakova nikome ne idu u prilog. Samo si jedna od mnogih, koje nista ne urade od svog zivota. Na vasu zalost, dolaze mladje, lepse i jos gluplje. Vi ste samo roba koja se lako zameni. Za to prvenstveno zahvalite svojim majkama, koje nisu znale ili , koliko vidim, nisu htele da vam kazu, da pare nisu sve u zivotu. Niste razvijale mozak, vec plastiku, koju vise ne znate gde da ugradite. Zalosno.

  • Brale

    7. april 2015 | 14:45

    Treba biti veeeeliki skot pa se ne sazaliti na pojave poput Cuce, Mace Diskrecije , Atine , Ruzice... Treba zamisliti koliko osoba mora biti zanemarena , iskorišćavana u svemu uskracena da bi se formirala u ovakve osobe. Bez detinjstva, pažnje.... I sada njihovi korisnici daju im po neku krpicu neki dinar i trpaju ih. To je taj jadan zivot. Tako mi je žao te dece., ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA