ZA DAN PLANULO 10.000 KARATA: Ogromno interesovanje za Robija Vilijamsa! (VIDEO)

Ovo je, kako saopštavaju organizatori, najjači start prodaje ulaznica za neki strani koncert u Srbiji

  • 1

Prvih 10.000 ulaznica za koncert Robija Vilijamsa 17. juna na Ušću prodato je, kako saopštavaju organizatori, za tek nešto više od 24 sata. To predstavlja, kako se navodi, najjači start prodaje karata za neki strani koncert u Srbiji.

Za ovaj spektakl vlada nezapamćeno interesovanje u svim većim gradovima Srbije, ali i širom regiona gde je prodato skoro 2.000 ulaznica. Najveće je interesovanje u Sloveniji, Makedoniji, BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori, kao i u Grčkoj, Austriji i Mađarskoj.

Najtraženiji je bio drugi parter, po poklon ceni od 3.390 dinara, a od četvrtka će cena biti 3.990 dinara.

Slična situacija je sa Gold Fan Pit ulaznicama koje su pred rasprodajom, a kapacitet redovnog Fan Pita je još jutros, kako se navodi, prešao polovinu popunjenosti.

U dogovoru sa menadžmentom Vilijamsa, kapacitet je, podsetimo, ograničen na 30.000 posetilaca. Ulaznice su podeljene su po zonama, kao što su Parter A po ceni od 4.990, odnosno Parter B po navedenoj ceni od 3.990 dinara. Fan pit košta 5.990 dinara, dok najverniji fanovi imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams, po ceni od 6.990 dinara.

Za one koji preferiraju sedenje, na raspolaganju su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za Lounge platformu je 12.000, a mesto u Gold separeima 24.000 dinara.

Pogledajte video snimljen na početku prodaje karata u TC Ušće:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA