OPASNO: Zmija napala učesnike "Survajvera" (VIDEO)

U večerašnjoj epizodi zmija otrovnica ušla u kamp plemena Boruka. Na svu sreću, nije nikog ujela, a Milan joj presudio mačetom

  • 3

 Gledaoci večerašnje epizode "Survajvera" uveriće se zašto ovaj rijaliti važi za najopasniji na svetu, pošto će moći da vide kako je zmija napala takmičare iz plemena Boruka.

Na svu sreću, otrovnica se približila plemenu po danu. Zmiju je prvi opazio Žare, koji je počeo da viče na sav glas, a ostatak plemena koji se kupao u moru brzo je istrčao na obalu. Nakon što su se okupili oko opasne životinje, Milan je odlučio da joj presudi mačetom! Isprva su razmišljali da li je jestiva, ali su se ipak odlučili da je zakopaju.

Martina je ostala zabrinuta, jer ni dosad nije mogla najbolje da spava, a sada joj se čini da će sna biti sve manje, upravo zbog straha od zmije.

U drugom plemenu je bilo mirnije, pa su se Aleks, Kristina i Radovan našli na plaži, gde su pričali o svojim iskustvima na ostrvu. Priča je postala zanimljiva tek kad je Radovan priznao da mu se sviđa Aleksandra.

Radovan zna da je ona trenutno daleko i nada se da će se uskoro naći u istom plemenu, a ne da će se samo gledati na plemenskom veću. Aleks je srećna u novom plemenu jer su opušteniji i veseliji.

(A. V. / RTL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    4. april 2012 | 18:28

    Ako je ovo otrovna zmija, onda sam i ja otrovan. Kakva ispala. Ne zna se ko je veci retard. Za dzabe ubili nevinu zivotinju.

  • Vukašin

    4. april 2012 | 16:18

    Nije zmija nikoga napala, nego su ovi "hrabri" divljaci napali jadnu životinju.

  • SISE

    5. april 2012 | 10:01

    Vidi ovi sto brane zmiju a videli je samo u ZOO vrtu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA