PINKOVA ZVEZDA: Dok sam pevao mafijašima život mi je visio o koncu! (VIDEO)

- Gosti su bili potpuno strašni likovi i bilo je situacija koje su mogle da se završe kobno - kaže Miloš Radovanović

  • 13

Takmičaru "Pinkovih zvezda" Milošu Radovanoviću nije bilo lako tokom karijere i pevač kaže da se susretao sa raznim situacijama na tezgama, kao i da mu se najopasnija dogodila u Crnoj Gori.

Nastupi često umeju da budu rizični, pa je tako Miloš bio i u životnoj opasnosti. Najgore je bilo kada je pevao u kafani u kojoj se okupio vrh italijanske mafije. U tom lokalu inače sede ljudi iz različitih branši, glumci, političari, pa i oni koji su sa druge strane zakona.

- Gosti su bili potpuno strašni likovi i bilo je nekoliko rizičnih situacija koje su mogle da se završe kobno. Došlo je do prepirke između klanova, gledao sam sve sa bine, ali nisam prestao da pevam. Razmišljao sam šta da radim, ali na sreću, uzavrele strasti mafijaša su se smirile. Nije mi bilo svejedno, ali moram da prihvatim da je to sastavni deo mog posla - ispričao je Radovanović.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragojlo

    8. april 2015 | 12:40

    Ej..kafana u C.G. italijanska mafija i to dva klana....zaboravio je da kaže da su pili Niksicko pivo. 'Ajde ne lupaj!!!

  • Lesko

    8. april 2015 | 11:34

    Hocu da ti poverujem al nemogu.

  • Super Hik

    8. april 2015 | 11:36

    Stvarno si heroj. Junacki si odradio svoju tezgu i ostao da bi te isplatili. Najezio sam se dok sam citao. Mozes i knjigu da napises ako umes da pises. A i bas su tebe nasli da pevas vrhu italijanske mafije. E svasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA