OTKRIVAMO: Koji je sport najsličniji seksu? (FOTO) (VIDEO)

Prilično iznenađujući odgovor dobićete od slavnih glumaca

  • 0

Novi svetski filmski hit "Najduže putovanje" biće premijerno prikazan 9. aprila u bioskopu "Cineplexx Ušće Shopping Center". U pitanju je romantična drama zasnovana na svetskom bestseleru Nikolasa Sparksa. 

Foto: Promo Foto: Promo

Glavne uloge tumače Skot Istvud, Brit Robertson i Una Čaplin. U fokusu filma je ljubavna veza između Luka, bivšeg rodeo šampiona, i Sofije, studentkinje koja treba da počne da se bavi poslom iz snova u umetničkom svetu Njujorka.

Evo intervjua koji su za magazin "Cosmo" dali Skot, Brit i Una.

Foto: Promo Foto: Promo

Da li ste bili fanovi knjiga Nikolasa Sparksa pre nego što ste počeli da igrate u filmu?

Una: "Beležnica"! To je bio sjajan film.

Skot: "Beležnica", da.

Brit: Nije mi to omiljeni, neću lagati. Volela sam film ,"Šetnja za pamćenje". Šejn Vest je moja prva simpatija. Mislila sam da je on najzgodniji momak koji postoji na svetu.

Printskrin: Youtube/MegaComFilm Printskrin: Youtube/MegaComFilm

Skot nam je rekao prošle godine da ga je film "Beležnica" rasplakao?

Skot: Definitivno.

Una: Gleda ga iznova i iznova nedeljom uveče. Ups, možda nije trebalo ovo da kažem.

Skot: Nakon što pogledam Opru.

Printskrin: Youtube/MegaComFilm Printskrin: Youtube/MegaComFilm

Da li smatrate da su Rut i Sofija feministkinje? Obe veruju da će ostvariti ciljeve koje su postavile, i da neće žrtvovati svoje snove.

Una: Hm...to je baš suprotno od onoga što ja mislim o njima (da su uradile). Obe su na kraju žrtvovale svoje snove zbog muškaraca. To je, međutim, nešto što je zaista za divljenje, jer su na kraju to učinile zbog ljubavi. Svaka žrtva koja se napravi zbog ljubavi je opravdana. To i nije žrtva, to je izbor.

Brit: Odlučio si da budeš sa tom osobom i donećeš odluku kakvu moraš u tom trenutku. Sve dok ne žrtvuješ ono što ti jesi i ne promeniš sebe, to je OK, jer počinješ da gradiš život sa nekom osobom sa kojom se osećaš da ste kao jedno.

Printskrin: Youtube/MegaComFilm Printskrin: Youtube/MegaComFilm

Una: I žene moraju da pogledaju ovaj film. Na kraju krajeva, poenta je da, ako stvari ne funkcionišu savršeno, to ne znači da ne treba raditi na njima.

Brit: Da, to je poenta. Ništa nije savršeno i treba raditi na vezi.

Skot: Ne bih ništa da komentarišem ovog puta.

Printskrin: Youtube/MegaComFilm Printskrin: Youtube/MegaComFilm

Skote, šta je, po tvom mišljenju, bitno da neka žena ima u sebi?

Skot: Da ne igra igre, već da bude iskrena. Ukoliko želi nešto, da učini sve da to i ostvari. Kad želi da pozove momka, onda ga i pozove.

U filmu ima scena seksa. Postoji ta jedna scena u kojoj naslućujemo povezanost između jahanja bikova i seksa. Da li ste pokrenuli tu temu na setu?

Brit: Apsolutno. Džordž (Tilman, reditelj) je bio prilično odlučan oko toga da scenu kada Luk podučava Sofiju kako da jaše bika, izvedemo kao da je podučava kako da imaju seks. I nema nikakvih prekrivenosti i tajni. To što se vidi, to smo i želeli da postignemo.

Skote, lik koga igraš je ostavio poprilično dobar utisak na prvom dejtu. Kako bi ti impresionirao devojku na prvom dejtu?

Skot: Samo bih je odveo na plažu, i izvadio ležaljke iz svog kamiona. Sedeli bismo na plaži, zabavljali se, slušali bismo muziku. Ukoliko je ona kul, i ukoliko se dobro skapiramo, rekao bih: "Hajdemo da dočekamo zalazak Sunca uz neko dobro piće". Možda posle toga odemo na neki ples. Videćemo dalje.

Pogledajte trejler za film:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA