FESTIVAL: Džesi Džej, Kalt, Fejt no mor, P.I.L. od 27. do 29. juna na Ušću (VIDEO)

Muzički festival pod nazivom "Belgrade calling" fest biće održan od 27. do 29. juna na Ušću uz spektakularnu listu učesnika

  • 0

Novi muzički festival pod nazivom "Belgrade calling" biće održan od 27. do 29. juna na Ušću, a organizator Avalon produkcija, saopštio je imena grupa koja će nastupiti na "najvećem muzičkom festivalu u istoriji srpske prestonice".

Lista učesnika je više nego zanimljiva, a među najpoznatijima su Džesi Džej, Fejt no mor, Pablik Enemi, Sisters of mersi, Kalt, Pablik imidž limitid...

Prvi dan festivala, 27. jun otvoriće grupa S.A.R.S., a posle njih na binu će da se popnu Public Enemy, Example i Jessie J, a za ekskluzivni šou posle ponoći biće zadužen duo Orbital kojem će to biti prvi nastup u ovom delu Evrope. Organizatori kažu da će 10 dana pre festivala da saopšte i ime gosta iznenađenja. "U pitanju je veliko muzičko ime", jedino je što su rekli...

Učesnici drugog dana festivala su skoro pa poznati, a veče će otvoriti momci iz Skoplja okupljeni u bend Sanatorium, posle njih sledi norveški tandem Satir i Frost poznatiji kao Satyricom, zatim slede Paradise Lost, pa Black Label Society i legendarna grupa The Cult. Kraj večeri rezervisan je za jednu od glavnih zvezda festivala Ozija Ozborna, koji u Beograd dolazi u pratnji legendarnog gitariste Sleša.

Poslednje veče festivala rezervisano je takođe za tvrđi zvuk, a prvi nastup za grupu Ugly Kid Joe, najbolji novi britanski bend The Horrors, a tu je i legendarna grupa Public Image Ltd. ili PiL, kao i braća Hokins koja čine sastav The Darkness. Zvezde poslednje večeri su dobro poznati domaćoj publici - grupa Faith No More, a za finalnu žurku posle ponoći biće zadužen bend The Sisters of Mercy.

Ulaznice za "Belgrade calling" fest, koji bi trebalo da postane tradicionalan, biće u prodaji od ponedeljka, a posetioci će moći da kupe jednodnevne, dvodnevne za 28. i 29.(5.990) i trodnevne (7.990) karte. Cena ulaznica za prvi dan biće 3.490, za drugi od 2.990 do 4.500, a za treći dan festivala koštaće 3.990 dinara.

Organizatori kažu da će koncerti svakog dana počinjati u 18. časova, a žurka će trajati do oko dva časa iza ponoći. Broj posetilaca po danima je ograničen na 30.000.

"Cene karata su jeftinije u odnosu na slične festivale u Evropi. Cene za karata za prvi i treći dan su jedinstvene, dok za Ozijev koncert postoji kategorizacija. Drugi i treći dan su koncepcijski slični, pa smo zato odlučili da budu u paketu", rekao je Boban Milošeski iz Avalon produkcije.

(Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA