DALMATINSKO VESELJE: Tonči Huljić i "Madre Badessa" u Sava centru! (VIDEO)

Gosti na beogradskom koncertu 21. maja biće Jelena Rozga i Petar Grašo

  • 1

Jedan od najpriznatijih kompozitora na ovim prostorima Tonči Huljić i njegov bend "Madre Badessa" održaće 21. maja (20.30) koncert u Sava centru.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Eventima, po ceni od 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara. Kao uvod, biće prikazan dokumentarno-humoristički film "Tonetov život ili Bog, lavur, iće i piće" u režiji Marija Grabovca.

Huljić će u Sava centru predstaviti pesme sa albuma "Ka hashish" i "Panika", te hitove koje je u dugogodišnjoj karijeri napisao za "Magazin", Olivera Dragojevića, Petra Graša, Doris Dragović i mnoge druge poznate pevače.

Upravo te pesme zaživeće u potpuno novim aranžmanima, a biće ih zanimljivo čuti uz pratnju etno instrumenata "Madre Badessa" benda.

Printskrin: Youtube/TonciHuljicMBadessa Printskrin: Youtube/TonciHuljicMBadessa

Gosti na koncertu će biti Petar Grašo i Jelena Rozga koji svoju uspešnu karijeru, jednim delom, duguju upravo Huljiću. Grašo je i otpevao prvi album "Ka hashish".

Evo hita i spota "Amerika", upravo sa tog izdanja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA