OTVOREN KONKURS: Traži se žena zmaj za Zmaja od Šipova

Dame koje se prijave i koje pristanu da budu partner Zmaju od Šipova, i ona koju odabere komisija u luksuznoj vili, ostaće da se takmiči do kraja rijalitija, navode iz televizije "Hepi"

  • 13

Zmajica –žena zmaj, koja će biti partner Iliji Grahovcu, poznatijem kao Zmaju od Šipova, očito se ne nalazi među takmičarkama šou programa “Parovi”! Sve su ga odbile i on, jednostavno, ma koliko bio zabavan i simpatičan, ne može sebi da pronađe – para!

Produkcija“Parova”, iz tog razloga, odlučila se za – rijaliti u rijalitiju, odnosno raspisala je konkurs za – Zmajicu!

- Sudeći po telefonskim pozivima,mejlovima koje dobijamo, a videli smo i kad se pojavio na Zemunskoj pijaci, Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, u ovoj, trećoj sezoni programa “Parovi”, potpuno je oduševio gledaoce. Iz tog razloga, rešili smo da napravimo korak,kakav još niko nije i da započnemo – rijaliti u rijalitiju - navode iz televizije "Hepi".

Printskrin: Happy TV Printskrin: Happy TV

Naime, na konkurs, koji je raspisan, mogu da se javljaju dame koje pristaju da budu partner Zmaju od Šipova i ona koju odabere komisija u luksuznoj vili,ostaće da se takmiči do kraja rijalitija, a možda i odnese nagradu, koja ide do 100.000 evra.

- U luksuznu vilu ulaziće jedna po jedna, a nova zvezda “Parova” biraće sebi partnerku, uz pomoćprodukcije,ali i svojih saboraca, ostalih takmičara – kažu na Hepi televiziji.

Podsećamo, Zmaj od Šipova, često je izjavljivao da,ako ga neka žena ne odabere, ne može se “od sramote pojaviti u Banjaluci”,kao i da se skidao “zarad marketinga i da pokaže damama čime raspolaže”.

- Shvatio sam da sam preterao, ali voleo bih da imam para - rekao je Zmaj produkciji Hepi televizije i višeputa iznosio u javnost. – Marko Perović je u jednom trenutku spavao sa dve, sa Emom i Atinom, a ja sam, kao pas. Još su me kaznili da moram da spavam na podu - naveo je on.

Odmah po objavljivanju telefona na ekranu Hepi televizije, počele su da zovu potencijalne Zmajice. Neke su se hrabro prijavljivale,a neke prijavljuju porodica i prijatelji. Ovaj način spajanja srodnih duša, inače, nije stran Hepi televiziju, koja već godinama u svojoj programskoj šemi ima emisiju “Provodadžija”, napravljenu pre svega, zarad spajanja srpskih neženja sa sela i gradskih devojaka.

- Zmaj je postao neverovatno popularan. A, novi vid programa u samom rijalitiju,pokazaće novu atrakciju ovog najgledanijeg zabavno-humorističkog programa na našim prostorima. – rekli su na Hepi televiziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA