(SAMO ZA 18+) ŽESTOKA I GOLA: Ovako se Samanta skidala MNOOOGO pre serije "Seks i grad"! (VIDEO)

U pitanju je tinejdžerski blokbaster "Porkis" u kojem je čuvena Samanta Džouns imala samo 26 godina i tek se probijala u svetu filma. Pogledajte nagu Kim Katral u sceni snimljenoj 1982. godine

  • 0

Ubeđeni smo da svi znate Samantu iz serije Seks i grad? U pitanju je sada uveliko poznata Kim Katral koja je nebrojeno mnogo puta bila golišava ispred kamera. Međutim, malo je onih koji znaju da je era golišavih scena počela još u tinejdžerskim godinama.

U pitanju je tinejdžerski blokbaster "Porkis" u kojem je čuvena Samanta Džouns imala samo 26 godina i tek se probijala u svetu filma. Pogledajte nagu Kim Katral u sceni snimljenoj 1982. godine, koja se ne preporučuje mlađima od 18 godina.

Ona se nikada nije libila da se skine pred kamerama i odglumi kao od "majke rođena".

Tako je bilo i 1982. godine, kada je igrala ulogu pohotne trenerke navijačica jedne srednje škole u tinejdžerskom ostvarenju "Porkis". Kim je izjavila da je ovu ulogu prihvatila samo da bi platila kiriju, ali da nije ni slutila da će film postati veliki hit.

Nakon što je prešla pedesetu godinu, glumica je izjavila da se više neće skidati pred kamerama.

Videćemo da li će ostati pri tome.

Pogledajte čuveni film "Porkis" koji je proslavio golišavu Kim:

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA