Manijak napao "Pinkovu zvezdu", a onda je zažalio što se uopšte rodio!

- Uhvatio me je za zadnjicu i uvrnuo ruku. Pokušao je da me siluje - priča Jasminka Dujmović

  • 5

Učesnica takmičenja "Pinkove zvezde" Jasminka Dujmović (34) iz Beograda, koja trenutno živi u Zagrebu, našla se na meti manijaka, koji je pokušao da je siluje u liftu.

Pevačica je, na sreću, smogla snage da mu se suprotstavi, pa je uspela da se odbrani.

Tog jutra Jasminka se vraćala sa nastupa, a nepoznati muškarac je za njom ušao u lift.

- Meni nepoznat momak pokušao je da me siluje. Čim je lift krenuo, pitao me je da li se plašim manijaka. Rekla sam mu da nema potrebe, a on je počeo čudno da se ponaša. Približio mi se i rekao da želi da mi bude dečko, a onda me uhvatio za zadnjicu i počeo da mi zavrće ruku. Vrištala sam, ali niko od komšija se nije probudio.

Nastavila je:

- Nekako sam smogla snage, šutnula ga u međunožje i udarila nekoliko puta po glavi. Čim je lift stao, pobegao je. Ne znam kako bi se sve ovo završilo da ne poznajem borilačke veštine - priseća se Jasminka traume kroz koju je prošla.

Foto: Tv Pink Foto: Tv Pink

Pinkova zvezda je slučaj prijavila policiji, ali manijak još nije pronađen.

- Moj bivši muž prvi me je pozvao kad je čuo šta se dogodilo i bio je ljut što ga odmah nisam probudila. Policiji sam opisala napadača, koga više nikad nisam videla u našem kraju. Još ga nisu pronašli.

Dujmovićeva dodaje:

- Savetujem svim ženama da upišu kurs samoodbrane. Moja ćerka trenira tekvondo i od nje sam dosta naučila. Sad mi je drago što sam joj dopustila da se bavi tim sportom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ▶zeMunKa◀

    13. april 2015 | 12:35

    Nadam se da će doći vreme kada će devojke shvatiti da je tehnika samoodbrane nešto što moraju naučiti pre nego što nauče da se šminkaju!

  • Nikola

    13. april 2015 | 14:30

    Ova je previse gledala Nikitu ili ostale serije,izuzev neke top boskerke,svaki muskarac bez dana treninga moze da savlada zenu koja ima samo osnovno znanje ili ni tolko borilackih vjestina,jednostavno muskarac je jaci i samo da je stisne za bradu i odvali samarcinu ova je vec na semdom nebu,nego ili je ova zeljna paznje pa izmislja price ili je napao neki suvi narkoman sto ne zna ko je...

  • Lela

    13. april 2015 | 17:19

    Svaka reklama je dobra reklama...ajde bre. Pa koliko je zena dozivelo slicnu stvar pa ne pise u novinama o njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA