Zvezda "Beverli Hilsa" završila u bolnici sa ozbiljnim opekotinama, nećete verovati kako je nastradala

- Tori Speling je vrištala od bolova i zaradila ogromne opekotine na desnoj ruci. Videlo se da ju je bolelo, ali ona je pokušavala da to sakrije zbog svoje dece koja su brinula - rekao je izvor blizak glumici

  • 1
Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Glumica Tori Speling pre nekoliko dan završila u bolnici zbog opekotina. Sve se desilo kada su zvezda serije "Beverli Hils" i njena porodica posetili jedan japanski restoran.

- Tori se smejala i zabavljala sa svojom porodicom tokom uskršnjeg branča - rekao je izvor blizak glumici i nastavio:

- Kada je ustala da napusti restoran, okliznula se  i pala unazad na roštilj. Vrištala je od bolova i zaradila je ogromne opekotine na desnoj ruci. Videlo se da ju je bolelo, ali ona je pokušavala da to sakrije zbog svoje dece koja su brinula. Din (suprug Tori Speling, prim.at) je izgledao zabrinuto, ali i on i Tori su bili smireni kako ne bi uzbudili mališane - naveo je neimenovani sagovornik.

Tori je posle otišla u navedenu medicinsku ustanovu, pri čemu je ustanovljeno da ona ima ozbiljne opekotine. Nakon neophodnog tretmana, glumica je počela polako da se oporavlja.

(Telegraf.rs/DailyMail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA