U INAT HEJTERIMA: Ovako je Gastoz postao internet senzacija! (VIDEO)

Naš prvi video bloger se proslavio parodijama i oštrim komentarima na račun polugolih cica

  • 13

Učesnik rijalitija "Parovi"Nenad Marinković Gastoz važi za jednu od domaćih internet senzacija. Prvi video bloger kod nas može da se pohvali činjenicom da njegovi spotovi imaju više miliona pregleda na Jutjubu. 

KAKO DA LJUBITE DEVOJKU U USTA: Ovako je Gastoz iz "Parova" postao poznat (VIDEO)

Klip sa kojim se proslavio, jeste video u kome Gastoz komentariše Stefani Nafuranu Malu. Ovim snimkom bloger je naljutio dotičnu Stefani, pa je tako po prvi put dospeo u medije.

Srbin iz Pariza u svojoj raznovrsnoj kompilaciji, ima i video gde se njegova tadašnja devojka skinula gola. Ovaj snimak je ujedno i najgledaniji Gastozov klip na Jutjubu i ima više od tri miliona pregleda.

Pogledajte kako to izgleda kad se Marija skida:

Gastoz je veliku gledanost dostigao je i klipom u kome je isprozivao sve devojke koje su se slikale u kupaćem kostimu na snegu. Naime, pre tri godine trend je bio objaviti sliku na Fejsbuku, na kojoj si u kupaćem ili polugola dok stojiš u snegu, pa je tako Gastoz rešio da napravi parodiju na račun tih devojaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    14. april 2015 | 17:20

    Toliko me je puta nasmejao u zivotu...ne gledam parove,i on je prvi hejtovao takve stvari,ali ima decko svoje razloge,usao je da uzme mali kesa i to je to...

  • Ljiljan

    14. april 2015 | 16:58

    KRALJ NAJVECI

  • sarlo

    14. april 2015 | 16:53

    Biće da je bivša internet senzacoja., ulaskom u rialiti pade maska puče u parčiće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA