ZA NJIM LUDUJU DEVOJČICE: Mateja otkrio svoju tajnu iz "Pinkovih zvezdica"! (VIDEO)

- I ako pobedim i ako ne pobedim moj cilj se ne menja a to je velika karijera u Americi - izjavio je Mateja Vukašinović

  • 24

Najveći šarmer u "Pinkovim zvezdicama" je bez ikakve sumnje Mateja Vukašinović za kojim devojčice lude, a talentovani pevač otkriva da li mu prija tolika pažnja kao i ko mu je najdraži član žirija.

– Veoma sam ponosan na dosadašnji plasman. Moram da priznam da mi se život promenio u svakom smislu. Imam više obaveza u kojima uživam ali mi nedostaje slobodno vreme. Najdraži član žirija mi je Leontina a naravno pored nje tu je i luda energija Goce Tržan (moj tip definitivno), Milanov mladalački duh, Jelenina želja da sve takmičare podrži. I Hari koji deluje ponekad povučeno ali i u njemu ima itekako mladalačkog duha. One big respect for fantastic 5 - izjavio je Mateja.

Na pitanje da li ga prepoznaju na ulici i kako na to reaguje, on je odgovorio:

– Da ima dosta takvih trenutaka i to mi stvarno prija. Ovom prilikom hoću da pozdravim moj fan klub "Vukašinovićke" (mnogo ih volim) i sve ljude koji me podržavaju.

Bez obzira što je preko noći postao veoma popularan, mladi pevač i dalje čvrsto stoji na zemlji i ima jasan plan šta želi da ostvari u životu.

– Kad imaš zacrtan cilj u životu i ako si motivisan, ako vredno i posvećeno radiš na njemu, ostvariće ti se. Ja na ovo takmičenje gledam kao jedan veoma dobar početak. I ako pobedim i ako ne pobedim moj cilj se ne menja a to je velika karijera u Americi - zaključio je Vukašinović.

(Telegraf.rs/izvor: e-turneja.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nlj

    15. april 2015 | 13:55

    Nije mi jasno samo kako tako prave razliku između dece, to je dečije takmičenje. Njega kao intervjuišu a gde su ostala deca, šta ona mirna deca ne mogu nikada da uspeju? Ne razumem zašto se kod nas uvek ali uvek neko izdvaja

  • Ja

    15. april 2015 | 15:28

    Haha...karijera u Americi,dečko spusti se na zemlju!!

  • Mala crnka

    15. april 2015 | 15:47

    E moj ti,Amerika samo tebe ceka.Sve je to lepo,sladak si,lepo pevas,ali u njihovoj zemlji ima jos bar milion sa istim ambicijama,a oni uvek daju prednost svojima nad strancima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA