ŽENA BORE DRLJAČE: Htela sam da ubijem od batina Atinu Ferari!

- Došlo mi je da je zgrabim za kosu i da je kao palačinku razvučem po podu - rekla je pevačeva nevenčana supruga Rada Sladić

  • 8

Rada Sladić, nevenčana supruga Bore Drljače,  nema lepo mišljenje o Atini Ferari. Sve se desilo pre dve godine kada je estradna plesačica sela pevaču u krilo.

To se nikako nije dopalo Drljačinoj ženi, koja je htela da tuče Atinu, piše "Kurir".

- Ta Ferari je seljančura koja je pre dve godine na festivalu "Miholjsko leto" u Šapcu mrtva pijana spopala mog Boru. Sela mu je u krilo i preda mnom. Grlila ga je jer je na taj način pokušala da dobije poene na estradi - rekla je Rada i potom opisala kako je htela da prebije Atinu:

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

- Kada je Atina legla na njega, odmah sam skočila. On ju je odgurnuo, ali sam primetila da je počeo da glumi kontrolu. Pao mi je mrak na oči. Došlo mi je da je zgrabim za kosu i da je kao palačinku razvučem po podu, da je išamaram i isprebijam. Ipak, moje dostojanstvo mi to nije dozvolilo. Bori sam rekla da ne treba da ruši reputaciju sa ženama lakog morala. Ona je bila toliko pijana da su morali da je drže i vode pod ruku. Ne mogu da je podnesem jer pokušava da obrće mog Boru, koji je dobar čovek - zaključila je Sladićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znamo

    17. april 2015 | 12:07

    Nista novo. Fevavi je primitivna. A,zanat joj je poznat ;) .

  • Kes

    17. april 2015 | 10:12

    Tako je to sa zenama bez morala.

  • strašno

    17. april 2015 | 11:07

    Dno dna bez obzira na godine. Umre ti brat a ti na zabavi. Strašno. Svi su isti i bez morala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA