SANDRA AFRIKA: Evo kako me je Mile Kitić iskoristio za 100 dinara! (FOTO) (VIDEO)

- Njegova žena Marta nije bila ljubomorna, sve dok me nije videla - kaže seksi pevačica

  • 8

Sandra Afrika, pevačica koja je dugo sarađivala sa Miletom Kitićem, izjavila je da ju je poznati folker iskoristio, i da je više koristi donela ona njemu, nego on njoj.

Sandra Afrika otkrila gde je imala najbolji seks

- Prvi put sam se pojavila u njegovom spotu "Tatina maza". Trebalo je da bude devojka crnkinja, međutim ona se razbolela i zvali su mene jer sam u to vreme bila tamnoputa. Tada sam se baš kvarcala i uz crnca, koji repuje, odlično sam se uklopila. Kada je Mile video da je to "ful" ispalo, svi su raspitivali za mene, i on to, naravno to nije hteo da ispusti - priča Sandra.

Pevačica je nastavila:

- Ponovo me je zvao da učestvujem u spotu "Šampanjac", a zatim me vodio na nastupe. Odgovaralo mu je. A onda, kada je meni trebalo samo da okrene broj Marine Tucaković i da me najavi, on mi je okrenuo leđa. Nisam tražila novac od njega, to je 100 dinara kredita.

Sandra Afrika je dodala:

- Osećala sam se, bukvalno, iskorišćeno. Njegov menadžer znao je da me budi u šest ujutro da se meni hitno uradi pasoš, jer sam bila klinka. Danas za sutra, jer sam mu ja trebala. Video je da to dobro prolazilo i na tome je uzeo odlične pare.

Foto: Instagram/sandraafrika Foto: Instagram/sandraafrika

Bilo je, kako kaže, problema i oko Miletove supruge Marte Savić:

- Marta je ljubomorna. Odnosno, nije  bila dok me nije videla. Do tada je govorila "neka ide Sandra", jer je znala da će on tada kući doneti više love. Govorila mi je "ljubavi, srećo", a onda kada me je videla, promenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam.

Printskrin: Youtube/Mile Kitic Printskrin: Youtube/Mile Kitic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA