POGLEDAJTE: Prvi trejler za film BETMEN PROTIV SUPERMENA!

Film u svetske i domaće bioskope dolazi u martu 2016. godine, a do tada pogledajte ekskluzivni prvi trejler koji na mreži ima preko dvadeset miliona pregleda!

  • 5

Ovog vikenda studio Warner Bros je svetskoj publici predstavio prvi trejler za film BETMEN PROTIV SUPERMENA: ZORA PRAVEDNIKA!

Reditelj Zek Snajder nam donosi priču o dva superheroja koji će morati da odmere snage kako bi spasili čovečantsvo.

Iako se zaplet filma drži u strogoj tajnosti, jasno je da ćemo u ovom filmu videti najbolje što su serijali o Betmenu i Supermenu do sada imali da ponude, a sigurni smo da je Snajder priču podigao na još viši nivo. U filmu se u ulozi Betmena našao Ben Aflek, dok Supermena tumači Henri Kavil. Ejmi Adams tumači glavnu žensku ulogu a pored nje u filmu će zaigrati i lepotica Gel Gadot.

Film u svetske i domaće bioskope dolazi u martu 2016. godine, a do tada pogledajte ekskluzivni prvi trejler koji na mreži ima preko dvadeset miliona pregleda:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maverick

    20. april 2015 | 15:51

    Posle ce Spajdermen da se bije sa pobednikom

  • Marko

    20. april 2015 | 13:19

    Ne razumem zašto bi se oni tukli. I kako tu Betmen moze imati ikakve sanse sa svojim fensi dzidzabidzama kada je frik sa Kriptona otporan na sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA